Vatten, bara vanligt vatten..

Jag ger upp. Jag ger upp och går och lägger mig. Eller något. Skit också!
Igårkväll satte jag igång en maskin tvätt, en 30-gradare med tunna stickade tröjor och koftor och sånt. Tänkte inte mer på det förrän jag skulle gå och lägga mig och insåg att jag skulle vara tvungen att hänga upp tvätten - eftersom ingen annan skulle göra det åt mig.

Kände att tvätten inte kändes helt blöt, så jag satte igång maskinen igen. Nix, den stannade liksom efter ett tag. Kvällens huvudvärk gjorde att jag inte alls var sugen på att felsöka just då och sedan förträngde jag det hela.. Kanske var det det att L vaknade kvart i tre inatt och sedan var vaken en timme - dvs, JAG var också vaken en timme - som gjorde att jag idag inte helt har fokuserat på min trasiga tvättmaskin.

Kom på det igen när jag öppnade ytterdörren vid femsnåret. Har sedan dess testat det mesta; dragit fram maskinen och tittat lite undrande bakom. Såg dock inget annat än läskigt damm blandat med lite vatten... urk. Jag har satt igång alla möjliga tvättprogram, med eller utan tvätt i maskinen. Ville ju liksom få min halvsunkiga tvätt lite mer genomsköljd så att jag kunde hänga upp den på tork tills maskinen lagats eller jag mirakulöst får en ny. Till slut började det rinna ut lite vatten under maskinen, ut på golvet och då insåg jag att det var dags att ge upp. Slängde all tvätten i bubbelbadkaret och satte igång varmvattnet för att iaf hjälpligt kunna skölja av tvätten. Typiskt att det var stickade kläder.... När jag står där och kramar ut vatten för brinnande livet så börjar det rinna ut vatten på golvet - från badkaret! Ahh.. Jag ger upp.. Och går och lägger mig. Eller något.

Gillar

Kommentarer

Åsa,
Låter som en urhärlig måndag!!! Hoppas dagen blev bättre 😉
www.blogger.com/profile/180557897380679127
jessica
,
ojoj CK, typiskt när du är ensam hemma!!!! hoppas det löser sig!!!! stor kram