Vattkoppstorsdag

Jag trodde att L sovit jättedåligt eftersom hon varit så ledsen och kopporna hade kliat under natten. Men hon verkade knappt ha varit vaken och mindes inte att vi hade pratat och att hon varit ledsen.. Så det var nog bara jag som blivit störd av henne. Och torsdagen gick jättebra, hon har verkligen varit helt otrolig när det gäller att inte klia! Jag som alltid sagt att jag fasat för att hon skulle få vattkoppor eftersom hon är en kliare. Men nej, hon har tom sagt till andra som rört vid henne att akta kopporna! Klart att hon ska få den där kickbiken av pappa J när han kommer hem från Kina (som hon önskade sig innan han åkte och som han lovade henne om hon var en duktig tjej medan han var borta).

Kusin A, lillebror R och jag tog en sväng utanför husets väggar medan farmor passade L. L som egentligen inte alls varit sjuk under de här dagarna, utan bara prickig. Det enda hon klagat lite på är att det gjort ont i typ nyckelbenet när hon svalt mat. Kanske en koppa i halsen - om man nu kan ha det. Eller halsont som kan vara ett symptom.

Självklart köpte vi med oss lite fika hem :-)


Det blev en del utehäng under eftermiddagen och sedan slappade vi i soffan med ett glas rött, tapas och en film. Jag har haft svårt att veta vilken veckodag det varit eftersom vi bara hängt hemma i flera dagar och det känns lite som fredag hela veckan :-)

Fick en väldigt fin överraskning precis innan jag gick och la mig! Såg hos Jennyn att jag vunnit hela 7 valfria plagg från Blingo!!! Det tackar både jag och barnen för och kommer inte bli svårt att välja ut snygga kläder!! Tack Jenny och tack Blingo!

Gillar

Kommentarer

Russin,
grattis till toppen vinst.. 😊

fredag hel veckan är ju rätt bra annars..;) KRAM
russinsdagbok.se
jobbigt med vattkoppor 😟 är glad att mina grabbar hade det samtidigt.
ninawikizz.blogg.se