Veckan i Tyngsborough

Vi har nu spenderat en vecka i Tyngsborough, utanför Boston, hos våra kära vänner C & J. Ett stort, hjärligt tack till dem för en härlig vecka!! Jo, J, jag vet att du vet min bloggadress ;-)
Det var härligt väder alla dagar utom en, då det regnade hela dagen. Men, som sagt, perfekt för shopping :-) Vi tillbringade en hel del tid vid poolen, som L älskar!

Och det var inte helt fel att få lite solstrålar på min michelinkropp heller. Vet dock inte om det var solkrämen, mitt nya mineralsmink, eller något annat som gjort att jag fått utslag i ansiktet.. Eller utslag och utslag, är liksom småknottrig, så att jag känner det när jag drar med händerna över kinderna... Hoppas att det försvinner inom kort, för det känns lite olustigt även om det kanske inte syns så jättemycket. L fick inga utslag, däremot en massa skrapsår eftersom hon envisades med att skrapa i tårna eller ramla vid poolekanten hela tiden..
Vilken tur att vi var i ett land där man gillar att sätta figurer på plåster. Så i bagaget hade vi till slut både Dora-, Kitty- & prinsessplåster!
Scrapbutiken fick sig ett besök till.. hrm... och så var vi i en butik som heter IParty där man kan hitta allt som man kan tänka sig till en fest! Det lär bli ett besök där inför L:s födelsedag i februari, eftersom vi planerar att tillbringa nyår i USA. Och så blev det ett besök i Newburyport och Lexington, samt Boston så klart.
På vår första bröllopsdag gjorde vi inget speciellt. J fick en liten present av mig (vi hade bestämt att inte köpa något till varandra, utan att se resan som en present till oss båda) som gick i temat bomullsbröllop. Jag framkallade en bild från vårt bröllop och satte in i en ram som jag i sin tur klätt in i rött bomullstyg.. Lite långsökt, men iaf... Och våra kära vänner överraskade oss med lite bubbel :-)

Om jag ska försöka sammanfatta vår vecka så kändes det lite som om vi var på samma ställe som Gilmore girls utspelar sig. (Efter en titt på kartan så var det en bilfärd på ca 1.45 mellan Hartford och Boston.) Våra vänner har ett jättefint hus som de (läs hon) inrett superfint (inte speciellt förvånande eftersom C är en fena på inredning!). Jag lyckades inte alls shoppa det som jag hade tänkt, förutom mitt mineralsmink. Så L får gå i sin gamla dansdräkt till dansen imorgon.. men det ska hon nog överleva :-) Och inte föga förvånande, vågen gjorde ett toppresultat när jag ställde mig på den imorse. Och inte på ett positivt sätt...

Gillar

Kommentarer