Veckans

Veckans bästa
Satt och kollade lite på tv igår på morgonen innan hela familjen hade vaknat. Plötsligt hördes en smäll i fönstret bredvid mig och jag insåg snabbt att det var en liten fågel som flugit rakt in i rutan. Den var helt groggy och jag trodde först att det var helt kört. Men så rörde den på sig och fällde in vingarna och jag fick förhoppningar. Men så la den sig ner i snön igen och jag fick ont i magen. Tänkte att den skulle frysa ihjäl. Så en snabb googling, fram med en kartong och i med den lilla fågeln som fick stå inne hos oss i värmen en timme, innan vi hörde att den vaknat till. Då släppte vi ut den och den flög iväg och verkade pigg. Det kändes bra i hjärtat

Veckans sämsta
I lördags gick jag och L tillsammans för att hämta ut ett paket. Flera gånger halkade jag till så att L tog tag i mig, som om jag var en gammal pensioner som behövde stöttning :-D Och det behövde jag tydligen, för till slut ramlade jag verkligen! Jag hann inte reagera, bara halkade och poff så låg jag på marken med lite ont i mitt ena knä och min ena hand. Som tur var gick det bra ändå. Men blä för den här halkan!!

Veckans coolaste
R med sin coola frilla i fredags när de hade crazy hairday på skolan!

Veckans mysigaste
Stunderna då hela familjen sitter tillsammans och kollar på något och barnen i n t e stressar därifrån för att "spela" eller digitalt hänga med sina kompisar.

Veckans skönaste
Söndagen med mysklänning, osminkat ansikte, fix hemma & rester till middag.

Veckans
mest spännande
Helt otroligt vad ICA lyckats med sin reklam! Det måste ju ha varit veckans snackis och jag var nog inte ensam om att kolla efter reklamen igår när nya Ica-Stig skulle avslöjas :-)

Veckans godaste
Tufft val... antingen räkmackan från Gothia i fredags eller en mycket smarrig kladdkaka extra allt som jag gjorde i helgen (recept kommer).

Nu blir det spännande att se vad denna veckan har med sig! Det blir iaf mycket hus- & inredningssnack då både gardinjakt till Solsidan, köksplanering för nya huset & mäklarmöte angående försäljning av nuvarande huset står på agendan!
Har du några speciella planer för veckan?

Gillar