Veckans

Så har det passerat en hel vecka igen. Helgen är över fast vi har påsklov så det känns ändå väldigt skönt och vi hänger kvar på Solsidan en vecka till.

Veckans bästa
Att jag hängde kvar på Solsidan när familjen åkte hem. Det var jobbigt att vara ifrån familjen, men superlyxigt att jag fick en vecka utan de vardagliga bestyren.

Veckans sämsta
Att jag ändå saknade min lilla familj ♡ Och att jag haft (har) jäkligt ont i höften.

Veckans ååååå
Att vi fick upp gardiner på Solsidan. Det har funkar finfint att vara utan men känslan nu när de kommit upp - ahhhhh! Det är inte helt klart ännu, men vi är väldigt nöjda än så länge!

Veckans mysigaste
Att min vän Cool kom på besök och vi fick en massa prattid tillsammans, bara vi två!

Veckans skönaste
Får nog ändå vara att jag mest hasat runt i träningskläder :-) Och att jag inte haft en massa tider att förhålla mig till. Och att familjen hade med sig min massagekudde när de kom i fredags - ahhh!

Veckans mest spännande
När jag lyssnade på Christoffer Holsts Söta, röda sommardrömmar och insåg att det plötsligt var väldigt många likheter med scenariot i boken där en kvinna var ensam i sitt sommarhus - och blev mördad....

Veckans godaste
Har ätit mycket gott i veckan - fruktsallad, räksallad, grekiska spett & tzatziki och kebab i bröd. Men det får nog ändå bli gröt med stekt banan som hamnar i topp denna veckan :-D Så gott!!

Veckans roligaste
Kanske att The Masked Singer kvalar in här. Såg du det? Här satt vi samlade hela ligan och alla tyckte att de var spännande och bra.

Veckans jippey
Att solen visat sig en hel del under veckan! Älskar sol! Idag regnar det så jag tänker tillbaka extra mycket på eftermiddagen när jag satt på vårt trädäck i solen och tom tog av mig strumporna en stund. Håller tummarna för mer sol denna veckan som nu inletts.

Hur har din vecka varit?

  • Veckans

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Gud vad glad man blir av påskliljor alltså! Så himla himla fina <3

nouw.com/hilma
Fröken Rödlök ,

Christoffer Holst skriver riktigt bra. Har också lyssnat på honom. Hoppas han inte skrämde upp dej ❤️

Www.frokenrodlok.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Hur mycket man älskar sin familj så behövs egentid ibland där man bara är själv om man kan =).. Påskliljor är så fina=)

nouw.com/2barnsmammaochfru