Veckans

Nu har vi kommit hem från fjällen. Vi valde att åka hem igår eftermiddag istället för tidigt idag. På så sätt fick vi visserligen köra i mörker i stort sett hela redan, men å andra sidan fick vi denna dagen på hemmaplan. Ganska skönt när det är dags för jobb imorgon. Barnen är lediga en dag till så det blir extra soft för dem.

Det känns faktiskt som om jag haft ett riktigt långt jullov, och det är ju bra att det känns så :-) Känner mig laddad & taggad att ta tag i en massa! Det är nu exakt 3 månader tills vi flyttar till vårt nya boende och det är tex sista gången jag packar upp eller ner några julsaker här. Det är sista gången jag använder mina skidkläder medan vi bor i det här huset. Så jag kan i princip packa ner det i flyttlådor redan nu, så slipper jag göra det i slutet av mars!

Tänkte försöka mig på en Veckans så här i starten av det här nya året.

Veckans bästa är hela veckan i fjällen tillsammans med familjen. Vi har haft riktigt mycket tid tillsammans, till och med spelat spel ihop!

Veckans sämsta
är nog resan hem igår. Fastnade i bilkö när det hade hänt en olycka och satt i en timme och väntade. Så klart mycket värre för dem som var med om olyckan och jag håller tummarna att det inte var något allvarligt som hänt. Men en timme extra i bilen när man vet att man ska sitta 10 timmar redan är halvkul.

Veckans godaste är onsdagens frozen cheesecake med hallon och blåbär. Yummie! Eller dessertresterna från nyår som vi hade med oss till Björnrike. Såå goda!

Veckans mysigaste
är våra stunder med varm choklad och ett parti Fia när grabbarna kom in från pisten för att värma sig ♥

Veckans skönaste är att jag hade med mig min massagekudde till fjällen :-) Jag är beroende av den!

Veckans fräschaste
får bli dagens bukett med rosor som jag köpte nu när jag rensat bort alla vissna hyacinter :-) Jag är så kluven till det här med att ta bort julsakerna, speciellt stjärnor och ljusstakar. Jag älskar det där ljuset vi har i huset i december. Det blir alltid så mörkt på något vis, även om jag har andra lampor i fönstren så är det inte samma sak.

Har du haft en bra vecka? Har du plockat undan julen ännu?

Gillar