Veckans bästa

Försökte tänka igenom veckan som gått och vad jag uppskattat mest, eller vad som gjort mig mest glad.

Att se hur glad R var på sin födelsedag och på sitt kalas på eftermiddagen var underbart! Att fortfarande ha den där spänningen inför en födelsedag som gör det svårt att somna... Att bli glad för alla paket, stora som små. Att susa iväg till kompisarna på förskolan bara för att man längtar efter att få bli liiite extra uppmärksammad under samlingen. Att få busa och leka med en hel drös kompisar innan man stupar i säng efter en fullspäckad toppendag!


Att få se hur duktig L är i musikalen hon deltar i. Tre föreställningar har avverkats i veckan som gått och jag blir nästan tårögd varje gång hon sjunger sin solosång :-) Fånigt. men så skönt i mammahjärtat!


Att få tillbringa tid med vänner på restaurang, inte bara en gång utan två. Olika vänner, olika städer, olika restauranger. Den ena gången kanske lite stökigare än den andra. Den ena gången med tre vuxna och fem barn. Den andra gången två vuxna och två barn.


Att få uppleva mello live tillsammans med L. Att R alltid är lika enkel att ta till frisören. Att L inte hade några problem hos tandläkaren.


Det var visst en fullspäckad vecka med mycket som gav extra glädje!

Gillar

Kommentarer

Johanna,
Bra ide att tänka ut positiva saker som hänt. Lätt att fastna i det negativa.
Sv Vilken härlig tanke! Barn är kloka!
www.blogger.com/profile/164327445204106220