Veckans goda gärning

Nog för att jag pratat om att börja motionera, men jag hade inte riktigt planerat en löparrunda klockan tio på kvällen den här fredagen. Medan jag hade ett långt samtal med fina C over there fick jag ett sms av grannen, som uppenbarligen är i huvudstaden. Hon fick inte tag i maken och undrade om jag kunde kolla så att allt var ok. Problemet är att jag ju är själv med barnen och inte ville lämna dem ensamma.

Vi har för hög/tät häck mellan oss och grannen och man måste liksom gå runt kvarteret för att komma in till dem. Jag stod på gräsmattan en stund och försökte kasta några gamla kastanjer på deras fönster. Men eftersom jag inte vågade kasta så hårt med risk för att panga en ruta, så missade jag totalt. Det slutade med att jag fick ringa in en annan granne till oss, så att jag kunde ta doggen D och springa runt kvarteret.

Där satt grannen i lugnan ro och kollade på tv. Gissa om han blev förvånad över tjejbesök (som han uttryckte det) klockan tio på kvällen ?!?

Men jag har gjort veckans goda gärning och nu behöver jag kanske inte ha så dåligt samvete över att vi alltid ber grannarna ta in vår post och/eller vattna något i trädgården!

Gillar

Kommentarer

Östblomman,
Haha, bra gjort 😊.

Hoppas skolfotograferingen gick bra och att du fått rita en till glad gubbe i protokollet!

Ha en trevlig helg!
Kram
www.blogger.com/profile/141167729552369667
Linda,
Haha, nä den tiden på dygnet är man ju inte gärna ute och springer frivilligt:)
Men grannar är bra att ha, det kan vi ju konstatera, både när dom behöver hjälp och en själv.
Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000