Vem är..Såg att Linda gjort en kul lista för ett tag sedan och blev lite sugen att göra en egen.
Vem är jag? Många som läser här inne känner ju mig, men några är kanske nyfikna. Har ni fler frågor så försöker jag gärna svara på dem också!


Vem är Christel...


Vid matbordet? Jag är jättedålig på att dricka till maten. Oavsett dryck. Jag dricker mest efter att jag ätit upp. Äter inte jättesnabbt, men inte heller långsamt. När jag var liten åt jag typ ingenting, nu äter jag det mesta. Eller nja, inälvsmat äter jag fortfarande inte... Och ostron har jag aldrig förstått, och nu har jag gett upp, nu har jag provat tillräckligt många gånger för att kunna säga att jag gett det en ärlig chans.


På nattklubben? Ha ha, är aldrig på nattklubb numera! Men förr dansade jag gärna! Gärna med en mikrofon i handen, riktig eller låtsas spelade inte så stor roll!


På stranden?  Är inte riktigt någon strandtjej. Är lat och bekväm, men visst finns det ju mycket att roa sig med på stranden så jag drar med mig barnen ibland. Jag är en badkruka så jag badar inte gärna, utan solar gärna eller läser en bok.


I klädbutiker?  Jag undviker rea. Har alltid ogillat reashopping. Går mycket på hur kläderna displayas i en affär - vill absolut inte behöva "bläddra" på ett klädställ utan vill se kläderna direkt där de hänger. 
Hemma hos andra? Gillar att komma hem till andra där allt inte är helt perfekt, utan där dammsugaren står framme eller posten ligger i en hög i köket.

På flygplanet? Har sååå svårt att sova på flygplan! Sitter obekvämt hur jag än sitter. Vill alltid kolla vad det erbjuds för flygplansmat och kollar alltid någon film om det är en långresa.


Hemma en chill dag? Älskar när är en helg utan planer. Så att jag bara kan såsa runt på morgonen utan att gå upp direkt och duscha och fixa till mig. 
På morgonen/kvällen? Jag är mer kvällsmänniska än morgonmänniska. Tiden springer alltid iväg på morgonen och det lyckas alltid bli lite stressigt :-) Äter frukost på jobbet, så jag är bara med barnen när de äter frukost hemma. Passar på att tömma diskmaskinen eller fixa lite i köket. Tänker ibland på morgonen att jag ska gå och lägga mig tidigt på kvällen, men det blir aldrig riktigt så. "Ska bara" när barnen kommit i säng... Och plötsligt är klockan mer än jag önskat, he he!


Berätta gärna om du också gjort en lista!

Gillar