Vemdalen

Oj, oj, oj, tiden verkligen bara springer iväg, Jag har helt kommit ur fas när det gäller att blogga och vet inte hur jag ska hitta rätt rytm igen..

Mycket har hänt sedan sist och jag hoppas kunna fylla på här efter hand. Nu har vi anlänt till Vemdalen och haft en riktigt bra skiddag. Vädret har varit fantastiskt och jag ville nästan inte lämna balkongen när det var dags för middag - tänk om solen inte visar sig imorgon?


L har inte åkt idag, hennes ben är fortfarande inte helt ok efter olyckan i Österrike, även om hon varit utan kryckor en vecka nu. Men ingen nöd har gått på henne, hon har haft sällskap av M som råkade ut för en skidolycka i Sälen i början av året...

Imorgon anländer våra anställda med sina familjer. Vi hyr ett superhus där alla får plats. Stort, fint och hyfsat praktiskt.

Det känns som om vi hunnit med en massa idag. Skidåkning, varm-choklad-paus, skidåkning, lunch, skidåkning, after ski på balkongen, middag, sällskapsspel och en massa annat smått. Vissa har bastat också, men det skippade jag. Inte konstigt att barnen somnade fort när de kom i säng!

Gillar

Kommentarer

Emelie Babunovic,
Jag såg det fantastiska huset på din snspchat. Wow alltså!!
Hoppas ni får en trevlig vistelse!
Kram
undermyumbrella.se