Venedig, craps & pudelhår

Här åt vi lördagslunch. En ganska sen lunch, men ändå lunch. Man kan få känslan av att vi är utomhus, men nej.. Vi är inne på hotellet vi bor på, The Venetian, och detta är ett torg i Venedig... Man ska liksom inte behöva lämna hotellet för något :-)


Innan lunch hann vi med lite Black Jack och Roulette efter helikopterturen och efter lunch försökte vi oss på att spela Craps. Det var inte det lättaste och jag är tacksam över att vi hade en hjälpsam croupier eller vad det nu kan heta vid tärningsspel.


På kvällen var vi på showen "Rock af ages" och lyssnade på 80-talsrock. Grym musik, sådär handling, vissa riktigt duktiga sångare, mycket pudelhår och roliga outfits. Sån musik gör mig verkligen glad! J - som faktiskt har somnat under en Madonna-konsert i Gbg - gjorde om bedriften och satt och småsov lite under andra delen av showen. Själv blev jag otroligt trött under middagen efteråt som vi åt med F och hans föräldrar. Men sedan lossnade det lite när vi hamnade vid roluetten och Black Jack-bordet igen. Det sägs att de trycker in extra syre på kasinona, jag vet inte om det är sant, men det verkar ganska rimligt för man blir liksom lite piggare. Det enda som stör mig lite är att folk röker överallt. Känner mig bortskämd med att slippa gå till sängs och känna rökdoft i hår och kläder, men här går det inte att undvika. I-landsproblem... :-)

Gillar

Kommentarer

Annah,
Vegas är verkligen galet och allt är så stort. Roligt att uppleva =)
www.blogger.com/profile/145335781774652483
Anonym
,
Låter som ni upplever en hel del! Jättekul att läsa! Kram Jessica