Vi drar till fjällen

Nu har den lilla nissen Alf packat ihop sin dörr och sitt pick och pack och dragit & vi har packat inför skidresa. Granen har fått vatten och kylskåpet är hyfsat tömt. Gjorde en pasta med en sås på rester av den kallrökta laxen ikväll och det blev en bra onsdagsmiddag.


Den fyrbenta fluffen verkar orolig över att hon inte ska få följa med till snön, för hon har reagerat varje gång någon har gått ut genom dörren idag, vilket hon aldrig brukar göra annars. Men med tanke på mängden väskor/påsar vi har burit ut så gissar jag att hon tror att vi ska flytta...

Så imorgon, siktar vi alltså norrut. Det är dags att skapa en ny playlist med låtar på artister från A till Ö - vilket vi gjort 2 år tidigare så nu börjar det bli en lååång playlist. En låt på varje bokstav för J och en för mig och man får inte välja en artist som redan finns med :-)

Med mycket tid i bilen hoppas jag få tid att fundera över den här bloggens överlevnad. Kanske är det dags att se detta som ett avslutat kapitel? Eller så gäller det att strukturera upp en framtid som innebär mer än ett inlägg i veckan.

Men nu siktar jag först och främst på sängen!

Gillar

Kommentarer

Emelie undermyumbrella,
Mysigt med fjällen!
Vart bär det av? Vi har också bokat Åker i slutet på januari..

Jag hoppas inte att du slutar skriva. Jag älskar att gå in och läsa här, önskar jag var bättre på att kommentera bara...

Keam
www.blogger.com/profile/121029991576383417