Vi har en rymmare!


Vi har visst en rymmare!
Härom kvällen kunde vi plötsligt inte hitta den fluffiga när vi ropade in henne från trädgården. Då vi har staket överallt får hon ofta hänga ute eftersom hon verkar gilla att vara just utomhus. Vi har alltid dörren öppen så att hon kan gå in när hon vill och så att vi hör om någon pratar med henne eller så. Hon har fått många hundkompisar som gärna kommer in och leker :-)

Vi hittade henne inte och jag sprang ut på gatan för att leta - utan resultat. Plötsligt såg L något som rörde sig på andra sidan häcken, hon grannen. Vi har satt upp hönsnät framför häcken så att hon inte ska kunna gå igenom, men vi gissade att det måste blivit ett hål eller så någonstans.

I dagsljus kunde vi dock inte hitta en endaste liten springa där det skulle vara möjligt för W att krypa under... Och idag hände det igen! Kom hem från jobbet, lät W vara ute eftersom R hade kompis med sig hem och jag tänkte att de kunde börja leka i lugn och ro utan inblandning av en Cockerpoo :-) Skulle kolla till henne, och såg henne återigen inne hos grannen! Sååå pinsamt! Fick traska in och hämta henne... Nu ligger hon i sin korg och kan förmodligen inte förstå varför hennes matte lät sur på tonen... Hon skulle bara veta att hon inte kommer att få vara ensam ute i trädgården mer förrän vi listat ut vart hon smiter ut...

Gillar

Kommentarer