Vila & danspremiär

Har hållit mig hemma större delen av dagen. Så mycket det nu går när man är ensam hemma med barn och hund. Upp som vanligt på morgonen, iväg till skola och dagis, promenad med doggen D. Sedan sängläge några timmar innan det var besök hos sjukgymnasten för nacken. Men som befarat så vågade hon så klart inte göra så mycket pga min förkylning. Fick lite laser. Sedan ett par jobbärenden innan det var dags att hämta upp kidsen igen.


L har varit lite kluven till vad hon vill göra för fritidsaktivitet. Hon har tidigare dansat och gått på jympa, samt simmat. Simmet har hon liksom inget att säga till om, vi tycker att hon ska lära sig simma ordentligt eftersom vi har båt och så där. När hon slutade på jympan förra terminen pratade vi en del om vad hon ville göra istället, men hon har liksom inte riktigt velat göra något. Nu skulle ena kompisen börja på dans och jag sålde tydligen in det bra för nu VILL hon plötsligt dansa. Vilket känns ganska kul eftersom hon dansar supermycket här hemma.

Så ikväll blir det premiärbesök i dansstudion. Nu hoppas jag att det blir bättre än när hon testade på balett... Hon fattade inte alls varför man stod med fötterna i första position h e l a  tiden, och hon fattade inte alls varför man långsamt skulle dra händerna upp och ned, som om man "torkade händerna på en handduk" med långsamma rörelser... När det var klart talade hon bestämt om för mig att han aldrig mer ville gå på den dumma baletten...:-)

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Kul med dans =) Bianca gick på dans för något år sedan, men ville inte fortsätta, hon ville liksom ha fridans och inet göra osm någon annan hahah.
nockinocki.blogg.se
Maria,
HaHA, go hon är:)
Får hoppas att dansen var bättre då.

Krya på dig vännen!

kram kram
omlitenochmig.se
Tina,
Hihi! Sötnosen! Hoppas det gick bra igår! Tuva och Elliot har gått på dans och de tyckte det var superroligt men de hinner ju tyvärr inte med allt de vill gå på! Hoppas du känner dig lite bättre idag vännen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886