Vila, massage och kiss

Idag skulle det bli trist väder, men det har varit hur bra som helst. Min tanke var att gå upp lite tidigt idag för att kunna utnyttja solen riktigt, men jag orkade inte. Och jag påminde mig själv om att mitt huvudsakliga mål med den här resan var vila så...

Efter en hel del sol, bad och mat så har jag idag också varit på massage. Balinesisk sådan, var det visst och det var skönt. Jag höll iaf på att somna :-) Har ännu en massagetid inbokad innan hemfärden på torsdag, och det är aldrig fel att ha något att se fram emot.

Nu ska jag försöka duscha av mig en del av massageoljan innan det är dags att uppsöka en eller annan Bazar för att se om det finns något att shoppa. Idag är första dagen L har sovit en lång stund på em så jag hoppas att det går att få igång henne också.

Förresten så är L otroligt kissig varje dag när vi är vid poolen och jag funderar lite på urinvägsinfektion.. Men hon kissar inte så mycket i övrigt, dvs när vi inte är vid poolen. Det kanske kan vara så att J eller jag sagt att hon inte ska kissa i poolen som stressar henne?

Okej, från kiss till dusch. Dags att fortsätta den här semesterdagen!

Gillar

Kommentarer

Wojtan,
Hej

Så härligt ni ser ut att ha det.
Jag är inte det minsta avis 😉

Njut för fullt.
Kram Åsa
www.wojtansblogg.se