Vila, present och jympa

Både igår och idag har jag gått hem från jobbet efter lunch och lagt mig på soffan. Jag har vilat och faktiskt slumrat små stunder mellan kissandet och det har varit SÅÅÅ skönt! Jag hoppas verkligen kunna få möjlighet att fortsätta göra det i veckan för jag tror verkligen att jag behöver det med tanke på min störda nattsömn.

Idag har jag fått maken att beställa en liten present till oss - fast jag tror att det bara är jag som kommer att bli glad över den :-) Undrar hur lång tid det tar innan den kommer? Det är verkligen inget spännande egentligen.. Men är det bara jag som kan få för mig att jag vill ha en sak NU, eller klippa mig just IDAG?

Nu är det dags för jympa för skruttisen och jag hoppas att det kommer andra roliga mammor som jag kan roa mig med att prata med i omklädningsrummet under tiden eftersom vi inte får vara med inne i själva jympasalen. Omklädningsrum är ju inte speciellt roliga/bekväma annars...  Ok, off we go!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Så skönt att du kan få en stunds vila på eftermiddagen, misstänker det känns ganska skönt att ha maken till chef i ett sådant läge:)
Hoppas du hittade några roliga mammor i omklädningsrummet, Kramkram
www.uppochnervandahuset.se