Vilja, värme och vigsel


Nej, det blev ingen nalledräkt på L idag. Hon provade den igår, och det hade funkat att ha den, men hon ville inte (som man kan se på bilden…). Och hon är ju ändå 2,5 år!!! Snacka om vilja!

Annars har den där snubben (stundtals snubbarna) varit här idag och bytt ut fjärrvärmeväxlaren. Det innebär att värmen har varit avstängd i huset sedan 7.30 imorse och det är kallt! Har fått leta fram mina gamla innetofflor med ludd inuti för att hålla värmen. Och när jag hämtade L på dagis satte jag rumpvärmen på max för att få upp kroppstemperaturen. Hoppas nu att den nya mojängen funkar bra och att vi får go värme i huset i natt. Han är dock inte klar ännu, så jag håller tummarna stenhårt för att inget ska strula.

Igår fick vi oss förresten en surprise. Hämtade in posten och insåg att vi fått ett kort från svägerskan och svågern (som sovit hos oss mellan mån-tis och som sedan åkte på semester till Barcelona.). De var helt otippat på bröllopsresa! De hade gift sig i måndags, och det var en stor överraskning eftersom han verkat ganska avig till bröllop. Kul för dem i alla fall! Trist bara att man missade en kul bröllpsfest. Fast vem vet, det kanske blir fest ändå ;-)

Gillar

Kommentarer