Vilken soppa!

Idag var en sån där dag då det blev lite knasigt. L missuppfattade en tid och jag blev sen till min massage. När jag väl kom dit hittade jag inte mitt bensinkort till parkeringsautomaten (det låg sedan i jackfickan på en annan jacka!) utan tog mitt VISA-kort. Som fastnade i maskinen! Jag fick till slut loss kortet, och dumt nog tryckte jag i det igen för att få ut en parkeringsbiljett. Vilket jag så klart inte fick, utan kortet fastnade igen. Lååånga stressiga minuter gick innan jag fick loss det igen och fick springa till en annan automat.

Men sedan fick jag välbehövlig massage!


Väl hemma igen blev det blomkålssoppa som båda barnen faktiskt gillar! Annars är det inte ofta just nu de gillar samma sak :-)

Under kvällsrundan med vovven W avfyrades det fyrverkerier precis i närheten av oss och hon blev otroligt rädd. Hon som varit på High Chaparall och inte brytt sig om smällare och som inte var speciellt påverkad alls under nyårsafton. Men nu... Hon bara drog hem och jag fick bära henne för att hålla henne lugn. Hemma tydde hon sig bara till mig tills barnen gick och la sig då hon kunde kura ihop sig på L:s rum...

Sen fick R ett litet bryt över att L hade namnsdag idag och fick en liten present. Han blev såå ledsen över att han inte har namnsdag förrän lååångt efter jul :-)

Gillar

Kommentarer