Vilken start!

Imorse fick jag en adrenalinkick som heter duga!
Vaknade av att R ropade "mamma". "Jag kommer", svarade jag samtidigt som jag reste mig upp för att kolla klockan. 07.32. 07.32..... 07.32!!!!
I normala fall ska vi börja ta på oss ytterkläderna då. Det blev klädracerekord i Lejonkulan, definitivt!

L var SUPERDUKTIG! Hon kastade sig upp och gjorde sig klar i rekordfart, valde snabbt kläder och blev klar utan att jag ens behövde säga att vi var sena.

R blev av någon anledning ledsen över att vi skulle gå upp. Han som alltid vaknar strax efter 6 och då är det full fart direkt för honom. Men inte idag. Så klart. Han ville inte klä på sig. Han ville inte äta frukost och han ville inte till dagis.

Det slutade med att han fick ha myskläder på dagis, frukosten åt han i bilen (vilket var mycket uppskattat tydligen) och jag hängde kvar en stund på dagis. Jag var ju ändå sen :-) Det viktigaste var att L  hann i tid till skolan och det gjorde hon. På minuten!

När jag sedan kom till jobbet och skulle äta frukost skippade jag mitt vanliga ägg, eftersom jag tyckte att jag var så sen. Och när jag skulle hälla i en skvätt mjölk i mitt te var den tydligen gammal så det var bara att hälla ut och hålla till godo med vatten till mitt knäckebröd.... Ha ha!


Men sedan har det faktiskt gått lite bättre :-) Älskar tex att barnen efterfrågat tomatsoppa i flera dagar. Passar perfekt en sån här dag när L har sim direkt efter skolan och vi inte kommer hem förrän vid 18-tiden. Keldas tomatsoppa och färsk tortellini med ost och skinka i, en bit färsk baguette och barnen var överlyckliga! Lätt som en plätt. Inga hungriga barn som måste vänta på maten och ingen stressad mamma.

Nu myser vi med lite tända ljus innan nattningsproceduren ska påbörjas. R har inte varit helt medgörlig den sista tiden och skriker om man inte sitter inne hos honom, vilket jag ju inte kan göra då jag nattar L också. Så det är ganska skönt när han väl somnar, när jag nattat L och sitter en liten stund hos honom, och jag kan sjunka ner i soffan en stund med en kopp te. Det ska jag göra om ett par timmar hade jag tänkt. Men först ska jag se till att väckarklockan är ställd inför morgondagen så att morgonens turbo inte behöver användas imorgon igen ;-)

Gillar

Kommentarer

Vad skönt att ni ändå hann i tid till skolan 😊
Jag har aldrig provat deras soppor, men måste nog göra det för det såg väldans gott ut!

Kramar
sagabus.blogg.se
Jenny,
Den soppan har faktiskt god smak. Jag la bara i skinka skuret i bitar och lite keso också snabbt och gott 😊
Kram!
nockinocki.blogg.se
Tina,
Oj vilken morgon! Hoppas denna dagen startar bättre vännen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Linda K - Hemma hos Klintons,
Puh, vilken morgon! Hoppas denna var lugnare. kram kram
houseofklinton.com
Vero,
Jobbigt att försova sig. Hela dagen brukar bli rubbad, iallafall för min del. Den här veckan är det ingen risk jag skulle försova mig eftersom sambo kommer hem straxt efter att min klocka ringt, så han ser nog till att jag kommer upp. På gott och ont.... beror på vilken sida jag vaknar på. Haha.
virrigavero.blogspot.com
Maria,
Jösses vilken morgon!! Hoppas att dagens blev bättre 😊
De där sopporna är jätte goda. S brukar vilja ha räkor i tomatsoppan.

kram kram
omlitenochmig.se
Therese,
Vilken start på dagen... pust! Tur att det blev bättre sen, å jag ler lite, tomatsoppan är nämligen en "räddare" även här hemma då vi ska på simträning ;-D Önskar dig en lugn kväll... KRAM!
www.blogger.com/profile/107096415516469723