Vilken start!

Öppnade ögonen när jag låg där i sängen. Tyckte att det var ovanligt ljust. Tog min mobil för att kolla klockan - 07.24.... Va?!?!?  Upp ur sängen, väckte L, som otroligt nog också satte fart och trots dusch, sminkning och bäddning var vi på dagis innan frukosten var över där. Vi brukar köra hemifrån när jag vaknade... Som tur var hade jag strykt kläder redan igårkväll, det är inte ofta det händer.

Doggen D fick sig en promenad i skogen och jag var på jobbet exakt en timme efter att jag slängt ett öga på mobilen på morgonen. Är ganska imponerad av mig själv :-) Och imoponerad av L som verkligen var snabb! Shit, vad snabbt det kan gå! Adrenalinet bara pumpade på. Det är förmodligen bäst att passa på att jobba undan nu när jag är adrenalinhög!

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Bara kör, utnyttja adrenalinkicken! Men usch det är så panikframbringande att vakna sådär. Förra gången jag hade kurs i Sthlm laddade telefonen ur under natten och jag vaknade 7.55 - brukar vara i kurslokalen kl 8! Kursen börjar 9 men många kommer redan halv, det finns ingen annan som kan öppna för dem... Duscha, checka ut, packa ihop - det kostade mig en fin tunika som jag glömde på rummet - kasta sig i en taxi. Var framme 8.25, sminkade mig på jobbet. Fy vilken pärs, det finns inte i denna värld att kursledaren skulle komma för sent.
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Therese,
Att försova sig är en hemsk känsla, man får som du skriver värdens adrenalinkick och kroppen går i gång till 1000. Fast just nu känner jag mig rätt speedad med ;-P Städar, ser efter Bogge slår in julklappar, födelsedagspresen samt en välkommen till världen present, julpyntar, samtidigt som jag kom på att jag inte hunnit kissa ännu, vilket jag tänkte göra för x antal timmar sedan å så hamnade jag här framför datorn mitt upp i allt i jakt på ett recept, å då var jag ju tvuuuuuuuuuuungen att kolla in lite bloggar med ;-p KRAM <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Anonym
,
hej hej vännen...

klart jag skriver till dig å listan..:) kul att du kommer med bebisen ? för "den" har väl kommit då va? hihi..

ja du, nackspärren är inte att leka med denna gång, faaan så ont jag har..

KRAMMMM