Vilken storasyster!

L har varit lite tjorvig när vi varit iväg och även idag. Vet inte vad det berott på; något i kroppen, understimulans, trots... Vet ej.

Hon har varit riktigt trist vid matbordet, det har blivit mkt tjat för att få i henne något.

Hon har också fått ett jäkla humör dem sista tiden, och istället för att prata så blir hon arg och slänger med saker eller fäktar med armar och ben. Hon verkar frustrerad och jag blir frustrerad när hon inte kommunicerar och talar om vad som är fel...

Samtidigt är det världens gulligaste tjej som längtar efter sitt småsyskon... När jag frågade henne en dag vad hon önskar sig när hon fyller år så svarade hon cykel, en viss Barbie och en Ken-docka. "Men vet du vad jag önskar mig mest? Att bebisen kommer!"

Jag förklarade att den förmodligen inte kommer på just hennes födelsedag och hon svarade att det gör inget, det spelar ingen roll när den kommer för det är ändå det bästa! Vilken storasyster!!!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Hon kommer blir världens bästa storasyster tiller lilla bebis.
Sen förstår jag att det är jobbigt när hon inte kommunicerar med er utan håller på som hon gör. vi har en här med som gärna muttrar och klampar med fötterna i golvet och gapar rakt ut istället för att prata:( men det är väl en fas får jag hoppas.
Kramkram
www.uppochnervandahuset.se