Vin, kläder och smuts

Idag har jag shoppat vin! Vin som ska passa bra till ostarna som vi ska käka imorgon, jag och tjejerna. Köpte en hel del vin, men nu är det flera av tjejerna som har bestämt sig för att köra istället för att dricka vin - så det blir grymt mycket vin till oss som inte ska köra någonstans. Vet inte om det är bra eller dåligt.... Vet inte om jag själv behöver så mycket vin egentligen, för jag är galet trött. Men, får väl försöka bita ihop (och borde kanske gå och lägga mig istället för att sitta här...).

När jag var på Systemet hann jag även inom ett par klädaffärer. Det gick väldigt fort eftersom jag inte hittade något intressant. Med risk för att låta som en tant, men vad är det för kläder nu?? Bara kortärmat, för det första. Det är ju fan vinter och det är lite mysigt att ha något som inte är kortärmat... Och så är det antingen trista tröjor, eller värsta galablåsorna, inget mellanting liksom. Jag vill ha trevliga, käcka jobbkläder! Och något som man kan känna sig lite uppklädd i, fast inte en galaklänning i något blankt material... Eller är det bara jag som är grymt omotiverad att shoppa kläder just nu? Fast jag VILL ju ha nya kläder, så det går inte riktigt ihop.

Fan, blev just uppmärksammad på att dotterns overall kanske borde fått sig en omgång i tvättmaskinen idag. Men den är kvar på dagis.. L ska börja på ett uteavdelning på dagis i januari, och imorgon ska utegruppen fotograferas. Skit att jag inte tänkte på att kolla overallen. Ok, men om hon ser smutsig ut så tänker man väl i första hand på att hon har roligt på dagis, eller hur? ;-)

Gillar

Kommentarer