Vinterbarn & dumma magar

Fy bubblan vilken natt vi har haft, L och jag . Mest L. Grabbarna grus har sovit sig igenom det. Det har varit många promenader fram och tillbaka till badrummet och jag har reagerat varje gång L har rört en nerv.. Hon har dock fått sova hela förmiddagen nu och jag hoppas att hon vaknar upp och är pigg igen.

J är ute och rastar R i snön lite för han verkade lätt understimulerad. Ahh, han kan göra en galen på ett par minuter den lille rackaren! Men oj vilken glädje han sedan sprider stunden efteråt!

Vi är verkligen aktiva här. Har ställt klockan varje morgon utom idag och det har känts superjobbigt att masa sig upp, men ganska bra när man väl varit uppe. R har knappt sovit middag och vi har varit ganska trötta om kvällarna. Så även om vi äter en massa gott så rör vi på oss en hel del. Mycket mer än vanligt.

Det är härligt att se hur mycket barnen gillar att leka i snön. Även när vi varit ute och åkt skidor hela dagen vill de gärna stanna ute ett tag till bara för att gräva i snön, rulla stora snöbollar eller åka snowracer. Superhärligt att barnen har fått uppleva snö på riktigt eftersom det inte är så mycket av den varan i Skåne normalt sett. Också jättehärligt att barnen har fått leka av sig rejält med sina kusiner även om de gått i klinch med varandra ibland. 
Idag är det sista dagen här och vi får väl se hur den utvecklar sig när L vaknar..

Gillar

Kommentarer

Viktkamp,
Verkar som om ni har en bra vistelse trots magproblematik =( Kram vännen
viktkamp.webblogg.se
Fröken M,
Tråkigt med magproblem, men ni verkar ju ha det mysigt för övrigt ! SNÖ !? Viggo är grön av avund, han frågar varje dag när vintern kommer för han vill åka pulka.
Själv längtar jag mest efter sol och värme - Bara en vecka kvar nu !
Kram
www.frokenmela.se
Tina,
Hej finaste! Så mysigt ni verkar ha haft det trots stackars L:s mage! Tycker så synd om henne och förstår din frustration vännen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886