Vitsippor, tabata & Harry P

Rapsfält & liljekonvaljer
Kollade tillbaka i bloggen för att se vad jag gjorde för ett år sedan. Möttes av bilder på gula rapsfält och spröda liljekonvaljer. Så i helgen ska jag ge mig ut för att kolla om det kommit några favoritblommor ännu. Det känns dock mycket kallare i år än förra året vid den här tiden.

Tabata
Nu har jag precis kommit hem efter ett tabatapass utomhus med ett gäng härliga tjejer. Jag är faktiskt lite stolt över mig själv som gick dit, trots att det regnat hela dagen och duggade lite när jag gick. OCH jag gick dit trots att jag verkar vara lite inflammerad i ena axeln (men valde att göra andra övningar när det påverkade axeln). Det där är faktiskt så inte jag, jag brukar snabbt hitta en ursäkt till att inte träna - men idag vann ängeln över djävulen :-)

Harry P
Strax blir det sängen för mig. Läser Harry Potter för R nästan varje kväll nu - och det är en jättekul bok att läsa, meeen så många krångliga namn, haha! Det gäller att inte vara allt för trött när man läser för då snubblar man lätt på professor McGonagall eller Dumbledore. Och prova att säga Gryffindorare, Slytherinare eller Hufflepuffarna högt! :-)

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,

Fina bilder 😊

nouw.com/evaeliasson
Popprinsessan
Popprinsessan,
Monika25
Monika25,

Fina bilder

https://nouw.com/monika25/tro-pa-dig-sjalv-37838587

nouw.com/monika25
Popprinsessan
Popprinsessan,

Vilken söt fotomodell!!

Bra jobbat!! Här känner jsg latmasken riktigt grabbat tag i mig...lärjunge

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Vem har inte sådana kort på sig själv eller sina barn, ha ha? Nu är ju mina barn 10 & 15 så det fick bli hunden bland vitsipporna istället 😊
nouw.com/popprinsessan
Diana Saelöen,

Japp, allt är mycket senare i år pga kylan, men jag som bor mitt bland åkrarna har skymtat lite gula blommor bland rapsen.

Bra jobbat att du gick till träningen. Det känns alltid så bra efteråt och man kan ge sig en klapp på axeln.

nouw.com/fibrolivet
Popprinsessan
Popprinsessan,
Nu när det har regnat mycket borde det ju spritta till ordentligt bland rapsen. Lite sol på detta så kommer det nog att explodera i gult!
nouw.com/popprinsessan
michelle
,

härligt att du övervann det och trotsade med o hp dit ibland är de det som är det dvåra o bara ta tag i det men sen nör man väl tagit tag i det då få man vara stolt 😊

sofiefriden
sofiefriden,

Så söt hund, ja kallare väder är det allt.... Roligt att komma ut och fota lite iaf 😁

nouw.com/sofiefriden