Wedding in Vegas!!

Någon dag innan vi åkte till Vegas hade J något han ville berätta för mig. Han hade bokat en grej som han inte hade tänkt avslöja, men började känna sig tveksam över min reaktion. Han hade bokat in oss på ett wedding chapel!

Innan jag åkte till Vegas första gången sa jag tvärsäkert att jag skulle gifta mig där! Även om vi redan var gifta. Tyckte att det kunde vara en kul grej - att gifta sig i Las Vegas!! Men när vi väl var där så kändes det inte aktuellt. Det är inte så att det vimlar av kapell i varje gathörn och det kändes för "seriöst" när det bara var J och jag.


Men denna gången tyckte jag att det lät som en kul grej! Och kollegorna fick inget veta! Så på lördagen blev vi upphämtade av limousine och körda till ett wedding chapel. Grabbarna fattade ingenting, ha ha!
Sagt och gjort, en liten blomma till J och en liten bukett till mig. En kvinnlig vigselförrättare (som såg ut att ha ett annat jobb om kvällarna) läste innantill i en rasande fart och ett par minuter senare var vi gifta - igen

Det var bananaskul och vi firade med bubbel i limon på väg tillbaka till hotellet innan vi fortsatte kvällen med steak house och David Guetta.


Så, nu kan jag stryka ännu en sak från min bucket list!! Ha ha!!

Gillar

Kommentarer

Emelie Babunovic,
Så sjukt kul!!! Hadr jag också kunnat tänka mig! Grattis godingar! ♡ Länge leve kärleken ♡
undermyumbrella.se