Yeeha!!

Nu är den lilla cowboyen och cowgirlen hemma igen :-) Igår besökte vi High Chaparall tillsammans med goda vänner. Jag har inte varit där sedan jag var lite och hade inga speciella förväntningar eftersom jag inte kom ihåg mycket.


Barnen gillade det och det var en trevlig dag. Svårt att veta vilka som jobbade där eller inte med tanke på hur många cowboys som rörde sig på området :-) Är ganska glada att vi inte bodde på campingen på området utan någon mil därifrån.. Det kunde blivit liiite för mycket "pangande" annars. Fast R kallade sin "pangare" för ficklampa..

Kvällen spenderades på en väldigt lugn camping där våra barn stod för ljudnivån och rörelsen och vi vuxna för myggljusen och skratten. Det ger verkligen energi att tillbringa en kväll med vänner, mycket prat och framför allt skratt.
Att sedan krypa ner i en sval stuga i en bäddsoffa som knarrade bara jag tittade på den gjorde att jag sov ungefär lika crappigt som övriga veckan. Men barnen sov bra och vi fick sovmorgon. Lycka!Gillar

Kommentarer

äppelblomman,
Åh va roligt med lite pang pang;) Bor ju bara ett par mil därifrån! De var ju synd att jag inte var hemma, för då hade vi ju kunnat styra upp en date!
Kraaam K
www.blogger.com/profile/000487343751866054
Vero,
Sovmorgon känns som om det var länge sen... Men det har jag nog mest mig själv att skylla.
smakalivet.blogspot.se
Jenny,
Har åxå bara varit där som liten med vaga minnen. Har pratat om att åka dit flera gånger. Kan tänkas nästa år 😊
Coola L 😊
nockinocki.bligg.se
Carolina,
Låter som en fantastisk dag! Mysigt 😊 KRAM
carolina1979.se
Veronica,
Har inte heller varit där sedan jag var liten. Kommer bara ihåg att vi vaskade guld 😊 Kul att det fortfarande finns kvar. Lite annorlunda och säkert superkul. Ha en fortsatt trevlig semester. kram
www.metrobloggen.se/denlillaroda