Yes!!

Den senaste veckan har nästan gett mig magsår med tanke på tävlingen #Bloggbussen13! Hur roligt det än varit att delta i tävlingen så har det också varit ganska stressande. Stressande att behöva jaga röster och hålla sig kvar på topplistan. Idag vid lunch presenterades vinnarna och wild carden och det blir ett härlig gäng som åker till Danmark om ett par veckor!

Så varmt tack till alla som hjälpt mig och L att bli två av resenärerna! Och tack Stena Line som håller i den här tävlingen!


Det första L frågade när hon slog upp ögonen imorse var "Kom vi med Bloggbussen?". Och även om vi låg tvåa på topplistan när röstningen avslutades inatt så var det bara preliminära resultat och jag kunde inte ge L något riktigt besked. Så när jag hämtade L på skolan var det en överlycklig tjej som direkt berättade för alla fröknar att hon kommer att missa skolavslutningen :-)


För att fira vår underbara vinst, men också att det är fredag, att solen visat sig från sin varmaste sida hela dagen och barnen att skötte sig ganska bra (och då menar jag R när jag skriver ganska, för L var exemplarisk) i skoaffären så åkte vi och köpte glass.

Vi har haft en härlig kväll utan några som helst måsten eller tider att passa. R var så trött att han själv tog napp och ninis och började gå upp för att lägga sig. L och jag myser nu lite i soffan framför tv med dator och padda (!) och J är på after work.

Nu är det fredagsmys!

Gillar

Kommentarer

Grattis till er. Känner likadant, vilken kamp det var iaf för oss andra som låg under er där på toppen 😉. Det ska bli roligt att träffa er.
lottizdays.blogg.se
Annah,
Grattis! Vad skoj =)
elsklingen.se
cecce,
Åhhh!!! GRATTIS! Så kul för er!!

Kram Cecce
www.ceccesblogg.se
Jenny,
Kul så kul att snart träffas tillsammans med er ! Kram
nockinocki.blogg.se
Stort grattis! Hoppas att ni får en underbar resa 😊
mamalivingit.com
Linda K - Hemma hos Klintons,
Åh vad kul att ni kom med 😊 . kram kram
houseofklinton.com
Grattis! Vad roligt det ska bli! Ser fram emot att ses snart igen 😊

Kramar
sagabus.blogg.se