Yllebröllopsdag

Idag är det min bröllopsdag. Vår bröllopsdag. Yllebröllop är det visst och jag funderade på om jag skulle köpa en mössa till J - det är ju snart höst :-)

Tanken var att vi - enligt traditionen - skulle fira vår dag på Ystad saltsjöbad. Men med tanke på att J hade ribbkörningar fre-sön och jag hade cykelfesten, samt att J åker till Tyskland ett par dagar nu kändes det inte rättvist mot barnen. Vi kan ju fira vår dag en annan gång. Och vi har redan bokat in ett nytt besök på YSB.


Istället gjorde vi detta till en familjedag. Vi käkade brunch/lunch på Saluhallen i Höganäs. Sedan åkte vi på ett ärende som dottern tjajat om i en vecka. Men mer om det imorgon :-)

Vi har turats om att leka med barnen och softa på soffan (vilket båda behövt efter gårdagens uteliv). Ikväll har det blivit den sista av Johan Falk-filmerna och popcorn. Och iskall Pepsi Max.

En fin bröllopsdag även om den inte var så romantisk. Men familjetid är guld värt! Och det är kanske mer viktigt att fira familjen egentligen. Det är ju vi nu. Hela lilla familjen. 

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Tänkte precis som du avslutar. Bröllopet ibnehåller ju inte bara romantiken utan den startar ju Ert kommande liv och er gemensamma framtid och kärlek. Och kärleken i familjen är ju trots allt störst . Puss, kram och Grattis
nockinocki.blogg.se
Maria,
Grattis till Er! ♥♥

KRAM
jagharvingar.se