Yoga & andning

Ikväll har jag varit på yoga för första gången. Jag har testat lite ett par gånger tidigare, men detta var liksom första gången jag gick på en riktig yogalektion. Mediyoga, för att se om jag kan lära mig andas lite bättre. Just nu andas jag väldigt mycket högt upp i bröstet och inte nere med magen.

Jag förstår att övning ger färdighet, för vissa övningar var inte helt lätta - även om det egentligen bara handlade om andning. Vissa var jobbiga och jag kände att jag inte fick tillräckligt med luft i lungorna. Men andra övningar var riktigt "sköna".

Jag inser att jag verkligen behöver jobba mer med det här.


Och med tanke på att J ska vara borta flera kvällar den här veckan var det riktigt skönt att inte behöva ta nattningen av barnen. Barnen kom i säng i bra tid ikväll så jag hoppas att morgonen imorgon blir bättre än idag när båda barnen var urtrötta.

Imorgon är det dags för L att prova på en ny aktivitet :-)

Gillar

Kommentarer

Theresa,
Vad härligt med yogan! Att andas kan vara bra när man är själv med barnen! 😉
Jag är själv med mina from idag tom fredag em, behöver verkligen andas rätt känner jag! Min var också trötta idag, hade lagt dem vid halv 8 och nu en timma senare börjar jag få tråkigt och funderar på om jag ska städa toaletten... 😊
Hoppas L gillade aktiviteten som provades!
Kram
mammat.blogg.se
äppelblomman,
Alltså jag har tänkt många gånger på att börja med yoga, men ja sen har de runnit ut i sanden...
Kanske borde jag testa detta?!
Du får skriva mer om det sen! Sen när du blivit en riktig yogaguru!;-)

Kram K
www.blogger.com/profile/000487343751866054
Tina,
Åh vad bra! Jag skulle nog också behöva lära mig att andas rätt! Hoppas att L gillade den nya aktiviteten! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Therese,
Spännande med yoga, har alltid velat testa, men här finns inga grupper för detta å jag tror inte jag får tummen ur att köra hemma utifrån någon app eller liknande, tro man behöver proffshjälp för att komma igång... Ha en fin onsdag! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723