Zombie och kort

Igår var jag otroligt trött, kände mig som en zombie när klockan ringde på morgonen.. Men jag tog mig till jobbet, jobbade och tog mig hem. Hämtade L på dagis och skyndade hem eftersom det skulle komma någon och mecka med fjärrvärmen. Jag kände mest för att bara lägga mig på soffan, men ville inte göra det när det stod en snubbe i grovköket och meckade.. Kändes liksom inte helt rätt!

Tänkte egentligen att jag skulle gå och lägga mig när jag nattat L, men sedan tyckte jag liksom att kl 20.00 var lite för tidigt. Tänkte iaf hålla ut till halv nio. Började fundera lite på inbjudningskort till dotterns kommande 3-årskalas (för familjen/släkten). Kollade lite i mitt pysselskåp och tyckte inte att jag hittade något. Tänkte ta mig en tur till Panduro efter fredagens jobb. Men sedan tittade jag en gång till och började plocka fram lite småsaker. Till slut blev de så här:

Enkelt, och framför allt kul att kunna skapa ett antal inbjudningar utan att ens behöva köpa en enda ny pryl! Härligt när det liksom "kosta gratis"!

Gillar

Kommentarer

Lallis - liv och leverne
Lallis - liv och leverne,
MEn vilket jättefint kort!!
Kram Lallis
www.blogger.com/profile/005740051043333292
Vera
Vera,
Superfint kort. Sånt vill jag också ha:) Får kanske se ett på riktigt snart! Skönt att det går bra på nya avdelningen på dagis, kan ju vara ganska krångligt, har träffat en del. Hoppas allt e prima och hälsa familjen!
metrobloggen.se/denlillaroda
IP: 82.99.3.229