Zzz Zzz Zzzz

Såå trött idag. Lillskruttan började bli förkyld igår och ville inte alls somna på kvällen. Efter ungefär 10 rundor upp till henne så gick jag och la mig med henne, i vår säng vid tiotiden. Det tog lite tid innan hon somnade och jag var inte sen att haka på.

Efter några timmars orolig sömn var klockan lite över 3 och jag gick upp med min lilla tjej. Vi gjorde en flaska välling, som aldrig dracks, och fixade lite näsdroppar och näsdukar och placerade oss framför tv:n. Lite i 5 somnade min förkylda prinsessa, men jag var klarvaken och kollade vidare på något gammalt Desperate-avsnitt. Eller rättare sagt så såg jag tre avsnitt här på morgonkvisten.. Gick tillbaka till sängen vid halv sex och kände mig totalt klarvaken. Låg och funderade på om jag skulle gå upp och göra någon nytta. Men samtidigt kände jag att jag borde försöka sova eftersom L sov och skulle vakna och behöva mig om några timmar. Såå, somnade kanske vid 6-tiden (slutade iaf kolla på klockan då) och vaknade igen vid 7 när makens klocka ringde. Somnade om en liten stund, men det är en underdrift att säga att jag är trött idag...

Och imorgon kommer mina allra äldsta vänner med barn hit på playdate och lunch så jag har lite att fixa.. Och på kvällen kommer andra nära vänner på middag, så.. jag borde väl kanske ta tag i mitt liv och få något gjort. Men jag orkar inte riktigt... Som tur är så verkar L ganska pigg idag. Får väl hoppas att sömnen blir bättre inatt. Jag har iaf tvättat sängkläder så det ska bli extra skönt att gå och lägga mig ikväll. Snart.

Gillar

Kommentarer

Louise,
Aha ni skall också till Gbg i helgen. Då blir det bloggträff med Katti & dem kanske? Typiskt att jag inte är hemma då.

Jag är f.ö också urdålig på att ta mig egentid, och ingen annan än mig själv har jag att skylla för det! (När M jobbar i Stockholm är det iofs rätt svårt men annars finns inget att skylla på).

Ha en trevlig helg i Götet!

Kram
lollo71.wordpress.co
Jenny,
Åh stackars 😟 Hoppas du fått vila lite i dag iaf!

Många kramar Jenny
jennyn.blogg.se