Zzzz, Zzzz, Zzzz!

Avslutet på den här semesterveckan har inneburit en hel del. Uppackning, städning, matshopping, blomshopping, Ikeabesök, vänner på middag, skaldjur, vin, övernattningsgäster, cykeltur för hela lilla familjen, söndagslunch/middag på stan, mer cykling vilket troligtvis kommer att resultera i en träningsvärk imorgon, ett besök i videoaffären med dvd-hyrning och godisshopping, borstning av en fällande fyrbent familjemedlem
Och sjukt lite sömn. Jag sover alltid urdåligt när vi har övernattningsgäster. Urtrist och jag vet inte varför. Eller jo, det är för att jag på något sätt är rädd att de ska ligga vakna och vänta på att vi ska stiga upp... Som om inte de flesta förnuftiga vuxna människorna skulle stiga upp om de vaknade, oavsett om de sov borta eller hemma... Om de nu inte kan njuta av att bara ligga och dra sig vill säga. Men nej, jag kan inte sova.. Somnade efter 3 någon gång, vaknade vid 5 av att L var kissig, somnade till slut om igen, vaknade vid 7... ja... Så nu börjar jag känna mig lite mör.

Och makens filmval för kvällen var visst över 2 timmar lång... Avatar. Hoppas att jag kan hålla mig vaken. Jag gillar inte direkt science fiction och sånt, men jag har å andra sidan inte hört något som tyckt att Avatar var dålig. Kanske borde börja kolla på den nu? Lite svårt med L vaken.. Borde kanske försöka ta en liten sovstund? Också ganska svårt med en vaken L. Jag och mina ilandsproblem :-D

Gillar

Kommentarer

Therese/rosakoriander,
Oj, vad mycket ni har gjort! Hoppas du kan sova ikapp dig snart 😊

Svar:Tack så mycket! Det har jag faktiskt haft 😊

Det kan ju var fel på stegräknare också? Men vad skönt med solsemester! 😊
www.blogger.com/profile/096933811762772303
Therese,
Jag har exakt samma problem när folk sover över... Å avatar är en positiv överraskning lovar jag om du orkar vara vaken ;-P Kram!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Rebecca,
Oj vad mycket ni hunnit med. Jag sover inte jätte dåligt när vi har övernattningsgäster men när vi sover borta sover jag riktigt kasst. Förstår att du gäspar med den lilla sömn du fått.

Jag är helt slut efter helgens stohej och har dessutom blivit sjuk, så jag gäspar med.

Jag gillade inte Avatar, men alla har vi olika smak och de flesta jag känner har gillat den.
Hoppas du lyckas hålla dig vaken.

Kramar Rebecca
www.cheeky.nu
Linda,
Oj, ni har inte legat på latsidan i helgen inte, så skönt att hinna med så mycket.
Jobbigt att inte kunna sova då ni har gäster, hoppas du får en bättre natts sömn i natt så du får ta igen dina missade timmar.

Kramar
www.uppochnervandahuset.se