Vintersemester, snacksskåp & snöklumpar

Nu börjar den här skidsemestern gå mot sitt slut. Eller vintersemestern kanske jag borde kalla det. Har ju inte åkt så jättemycket skidor 🙂

Det har dock både min lilla prins och min stora prins gjort!


Den här veckan har vi varit här i fjällen tillsammans med en annan familj (med två grabbar) så R har haft det riktigt bra med skidkompisar i backen. L, som inte alls gillar att åka skidor, har hållit sig på ”hemmaplan” – gått lite med hundarna och bakat ett par gånger. På nyårsafton åkte hon skidor till & från lunchstället och sedan var det färdigt för hennes del.

Tycker ändå att det är skönt att hon har bestämt sig. Denna resan var jag lite kluven och har åkt lite, men inte alls mycket. Då har det legat en liten press på mig själv inför varje dag över om jag skulle åka eller ej. På så sätt är det ju skönare att bara bestämma att nej, denna veckan ska jag inte åka. Men å andra sidan är det ju skönt att kunna göra det man känner för från dag till dag 🙂 Som sagt, kluven!


Vi har haft bra väder och inte förrän nu de sista dagarna har det varit lite sämre. Kallt och nederbörd i form av snö. Det har funkat superbra med sällskapet och vi hade en hyfsad matplan så att vi inte har behövt handla så mycket. Har eg mest stödhandlat mjölk för det går ju åt en del till varm choklad 🙂

Hundarna (som är halvsyskon, med samma pappa) har funkat jättebra tillsammans. Fast det var vi inte alls oroliga över eftersom de alltid brukar funka bra ihop.

Vår fyrbenta fluffiga, W, älskar snö och har tyckt att det varit supernice att springa lös och jaga snöklumpar.


Idag har vännerna åkt hem och vi har mest slappat. Grabbarna åkte lite skidor men det var lite för kallt idag och många liftar var inte igång pga vädret. Nu rensar vi ur snacksskåpet och tvättar underställ för att slippa komma hem med en massa tråkig packning att hantera.

Ser inte precis fram emot själva bilresan hem imorgon, av någon anledning känns den alltid längre än när vi åker hit 🙂 Men det ska bli skönt att komma hem och ha ett par dagar ledigt till innan skola & jobb börjar. Längtar efter grönsaker, haha! Antar att det blivit lite för mycket av det söta den senaste tiden!

Känner mig nöjd med årets första resa och ser fram emot vilka fler resmål jag ska få uppleva under året!

3 reaktioner på ”Vintersemester, snacksskåp & snöklumpar

  1. Det låter som en fantastisk resa, jag hade gärna provat denna typ av resa någon gång för det vore min första. Väldigt fina bilder också 🙂 men saknade en bild på den goda värma chokladen 😁

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s