Torsdagstriss – rödgult

Kom att tänka på att jag har en del foton som aldrig blivit publicerade här. Kanske har jag tagit foto av något som sedan inte passat in i något inlägg. Tänkte att jag skulle göra något med den typer av bilder. Då gick tankarna vidare till att jag kanske ska börja med en fototriss här på bloggen. Med ett nytt tema varje vecka. Gamla eller nya bilder kvittar så länge bilderna är mina egna. Eller dina, om du känner för att haka på förstås!


Börjar med ett rödgult-tema 🙂 Och börjar idag trots att jag valt att kalla detta torsdagstriss – och det faktiskt är fredag idag! Men detta för att du också ska ha chansen att vara med tills nästa torsdag – om du nu är sugen på det! Då blir temat: vatten och man väljer att tolka det precis hur man vill.

Man väljer också hur man vill presentera sina bilder. Kanske med några få ord, kanske helt utan ord. Helt valfritt!


Den här första färggranna bilden tog jag på Christiansö förra året när lilla familjen var där på en liten båtsemester. De glada färgerna lockade mig att knäppa av en bild.


Det här är en dörr i Ystad. Jag vet inte varför men jag tycker ofta att annorlunda dörrar är roliga att fotografera. Vem vet, det kanske blir ett tema framöver 🙂


Och slutligen ännu en bild från Christiansö. Denna lilla danska pärla utanför Bornholm. Det känns nästan lite gammaldags med en klassisk postlåda. Det känns aldrig som om det är något kul som postas numera – inga vykort eller personliga brev…

Men du, haka gärna på min lilla Torsdagstriss och leta efter bilder med vatten tills nästa torsdag!

8 reaktioner på ”Torsdagstriss – rödgult

 1. vad pigg man blir av dina foton. Gult och rött gör sig verkligen bra ihop. Lite dåligt med den färgkombinationen i mitt fotoalbum så får njuta av ditt i stället

  Gilla

 2. Torsdagstriss låter som en rolig idé! Jag har också en massa bilder som jag inte har använt till något, och det kan ju vara kul om dom passar in i något inlägg 🙂 Hur funkar det i övrigt att haka på?

  Gilla

  • Tänker att om man vill haka på så lägger man upp ett inlägg med tre bilder på temat och får gärna länka till mig. Det gör man dock som man vill. Inga speciella regler, bara en kul tanke som kanske kan inspirera någon gång. Jättekul om du vill haka på!

   Gilla

 3. Vad roligt idé med torsdagstriss! Jag har också massa bilder som jag inte riktigt vet vad jag ska använda till 😊 Ska försöka haka på framöver!

  Gilla

 4. Men så kul att du kör igång en torsdagstriss med dina bilder. Vatten tänker jag att jag hänger med på på torsdag. Ska leta upp lite vattenbilder och så länkar jag såklart till dig sen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s