Tårta, krukor & söndagsfeeling


Egentligen hade vi bestämt oss för att åka till Solsidan över långhelgen, men igår när vi vaknade bestämde vi oss för att inte göra det trots allt. Vi var liksom inte sugna. Och det var inget måste, så vi lyssnade på oss själva och stannade hemma 🙂


Så ungdomarna och jag bestämde oss istället för att åka till Flickorna Lundgren på Skäret, mest för att hitta på något och för att få lite go fika 😀 Och gott var det – yummie! Vi valde vars en tårtbit, men L & jag delade så jag fick både hallontårta (som smakade som en riktigt god princesstårta fast utan marsipanen) & chokladtårta med en massa hasselnötter (?) i. Såå gott!


Tyvärr var det inte så varmt, så vi valde att sitta inne i ett stort ”växthus” som inte bara doftade gott av alla bakverk utan även av underbara växter. Blev så inspirerad att jag åkte till blomsteraffären efteråt. Där hittade jag tyvärr inte så mycket kul som jag hoppats, så det får nog bli en annan butik idag. Dock behöver jag åka till tippen med krukor med gammal jord innan jag kan plantera nytt. Och idag småregnar det så jag är inte supersugen på att lasta in krukorna i bilen.. men vi får se, det kanske blir så längre fram under dagen.


Sonen stack iväg tidigt för att cykla. Han sa att det känns som söndag idag och jag kan hålla med honom. Och då är det så lyxigt att det är fredag! Vi kanske slår till och tar en tura 🙂

6 reaktioner på ”Tårta, krukor & söndagsfeeling

  1. Man ska ju inte göra något om man inte är sugen. Men kan ju vända att det blir bra när man är på platsen som man inte är sugen på.
    Men ni gjorde en annan trevlig utflykt. Dem bakelserna lätt väldigt goda 🍰😊mysigt att sitta i ett växthus bland blommor & växter 🌺🌿.
    Åker du inte till tippen med krukorna idag. Så lä du göra det en annan dag.
    Mm gött att det är fredag & 2 dagar kvar på ledigheten 😊.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

    Gilla

  2. Ibland blir det inte alltid som man tänkt, men så härligt ni gjorde istället. Detta fik påminner väldigt mycket om Vårt ErikLarsgården, runda vita cafebord med rutiga dukar vid trädgården och vattnet.

    Gilla

Lämna en kommentar