Flytt & nystart

Jaha, men då var det väl dags! Dags att lämna Nouw efter ett år av strul. Bloggade på Blogger i 11 år innan jag tog steget till Nouw i november 2019. Känns helt galet nu när jag tänker på det, att jag redan hängt på Nouw i 3 år..! Men det senaste året har det mest varit strul. Det var någon stor uppdatering som gick fel och efter det har det bara fortsatt. Det är så tråkigt att känna sig begränsad av när man kan blogga med tanke på att det gäller att ta de stunderna som finns 🙂

Så, jag återanvänder och uppdaterar bilden jag använde för nästan exakt 3 år sedan!

Och välkommen hit! Jag kommer att fortsätta i samma anda som tidigare. Jag skriver om mina dagar: vardagsbekymmer & funderingar blandat med resor, recept & olika upplevelser. Högt & lågt. Smått & gott 🙂

Jag väljer att inte flytta över mina gamla inlägg då jag inte vet hur de kommer att bete sig med bilder och länkar. Allt gammalt kan ni fortsätta läsa här på Nouw. Det blir alltså en riktig nystart!

Välkommen hit! Hoppas du vill hänga här med mig!

En reaktion på ”Flytt & nystart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s