Asian Christmas & A Grand X-mas

I lördags hade vi ”julfest” med jobbet och kollegornas respektive. När Carola & Måns släppte biljetterna till sin julshow i maj slog vi till! Kändes helt galet att köpa det då eller att börja tänka på julbord, så det sköt vi lite på tills efter sommaren iaf!

Julbord
Svågern & svägerskan med den andre svågern hakade på så det blev en bra gäng. Vi träffades på Afternoon Bubbles innan vi förflyttade oss till Yoko och deras Asian Christmas. Så inget traditionellt julbord, men det var ju trots allt bara november, hehe!

Asiatisk buffé
Oj, oj, oj så mycket gott det var!! Vill gå dit igen! Eftersom vi hade en tid att passa kunde vi inte sitta hur länge som helst och njuta av buffén, men vi blev definitivt mätta ändå! Men man blir ju inte lika päst av asiatisk mat som av traditionell julmat. Men tydligen var det ganska salt för jag kände mig som en öken i munnen resten av kvällen. Såå törstig!

Valde en grym drink till både fördrink och efterrätt! Thai Basil. Vi blev bjudna på den drinken i somras hos vänner och direkt när jag såg att den fanns på menyn valde jag den. Yummie!

Julshow med Måns & Carola
Mätta och belåtna drog vi på show! Vi hade jättebra platser på parkett och hade mycket bra sikt. Måns & Carola bjöd mycket på sig själva och hade väldigt bra snack mellan låtarna. Framförallt Måns var rolig och lika charmig som vanligt. Båda två har grymma röster och var mycket proffsiga. Plötsligt slutade Måns mic att funka och direkt höll Carola fram sin så att de delade resten av låten. Inga konstigheter alls!

Det var inte någon traditionell julshow med alla vanliga klassiker. Till och med var det ett par låtar jag aldrig hade hört innan. Kul på ett sätt, men lite segt på ett annat. Förstår att både Måns & Carola varit med på otaliga julkonserter tidigare och att de kanske nu hade chansen att sjunga sånt de verkligen ville själva. Älskade slutet då de väldigt avskalat gjorde en mashup på sina Eurovisionvinnare!

Blir det någon julkonsert och/eller julbord för dig i år?

Här blir det inget traditionellt julbord på restaurang, dock ett par andra alternativa innan julafton. Och så blir det julmat på både lilljul & julafton. Och när det gäller julkonsert blir det såklart en med Magnus Carlsson – som vanligt!

3 reaktioner på ”Asian Christmas & A Grand X-mas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s