Födelsedag, fest & foton

I lördags var det min födelsedag! Vaknade, låg och väntade på att familjen skulle smyga upp men till slut fick jag fråga J (som varit på julfest kvällen innan 🙂 ) om de hade någon plan eller om jag kunde gå upp, haha!! Då gick det snabbt innan familjen kom med skönsång & paket.

Fin bukett från mamma & pappa

Eftersom vi hade bjudit in till en liten fest på kvällen så fortsatte sedan dagen med förberedelser innan vi käkade en supergod födelsedagslunch på vårt lokala sushiställe här i hamnen. Sååå gott! Älskar när det är lite fusion och inte bara kalla sushi.

Under kvällen fylldes vårt lilla hus av kära vänner, som tvingades springa upp och ner för våra fyra våningar för att svara på ett quiz som jag hade gjort, medan vi plockade fram plockmat och drinkar. Sedan fylldes kvällen av skratt, bubbel, musikquiz & smått att äta. Tiden sprang iväg och jag kollade inte på klockan en enda gång! Helt plötsligt var klockan halv två och vi inte ens öppnat någon av chipspåsarna som var inhandlade för kvällen 🙂

Några foton tog jag inte heller (förutom ett par misslyckade försök på några Irish coffee tillsammans med pepparkaksbrownies) men precis som förra året, när jag hade en stor fest, så väljer jag att tänka att det var en bra kväll om telefonen inte användes till annat än att styra musiken!

I söndags hade vi en härlig familjedag. Vi var på julgransjakt, pysslade med pepparkakshus och käkade en massa rester 🙂 Sedan började jag känna mig krasslig och igår var jag helt däckad. Det var min födelsedagshelg det.

8 reaktioner på ”Födelsedag, fest & foton

  1. Stort grattis i förskott! Kul att behöva fråga om man får frukost på sängen. Haha det är likadant här.
    Det låter som att ni hade en härlig fest!
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s