Pepparkakshus, pynt & platsbrist

I sex år har vi haft besök av nissen Alf hos oss. Varje år tyckte han att vi skulle fixa pepparkakshus och under de sista åren förstod jag att enda anledningen till att R ville att Alf skulle komma var just pepparkakshusen 🙂 Jag försökte förklara att vi kunde fixa pepparkakshus utan Alfs involvering 😀

Så i år, när vi har flyttat till ny adress, kändes det lämpligt att Alf också flyttade vidare till en ny adress och nya kids, hehe.

Men givetvis blev det pepparkakshusfix här ändå! I år ville L & R gärna testa att pynta minihus så så blev det. De var dock lite svårare att pynta som jag förstod det. Mitt ansvar var som vanligt att sätta ihop husen med smält socker.

2019 var det ett ganska brunt tema 🙂 2020 mer färgglatt & 2021 nästan lite rosa tema 😀

Tyvärr doftar det inte lika mycket från de här minihusen som när vi haft två stora hus. Men med tanke på att vårt vardagsrum är mycket mindre nu än förut så är jag ändå tacksam över att kidsen valde att göra minihus 🙂

Har du gjort något pepparkakshus i år?

4 reaktioner på ”Pepparkakshus, pynt & platsbrist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s