Krispigt, krassligt & konsert

Dagen startade med en riktigt fin decemberpromenad med den fyrbenta fluffiga. Vacker men kall – minus 10 grader här i Skåne är riktigt krispigt alltså 😀


Eftersom jag fortfarande är hemma krasslig (& Covid-positiv) har jag knappt varit ute den här veckan så det var extra skönt att ta en promenad i vackert väder.

På tal om krispigt så kom dottern hem med dessa fina vita krispiga tulpanerna till mig ikväll ♡ Älskade tjej, så gulligt av henne att tänka på sin krassliga mamma! Det livar definitivt upp med en fräsch bukett på bordet och en massa tända ljus i vardagsrummet.

Igår skulle jag varit på julkonsert med Magnus Carlsson. Det är en tradition och hör liksom till varje december. Jag brukar gå med min mamma men förra året var det hon som var sjuk. I år fick hon gå utan mig, men som tur var hade hon pappa som sällskap 🙂 Det kändes faktiskt riktigt trist att missa, då det alltid ger mig riktigt med julstämning. Magnus röst, i en kyrka med grym akustik och så några bra jullåtar på det, men men, har fått nöja mig med Musikhjälpen här hemma istället.

Håll gärna tummarna för att jag vaknar upp lite piggare imorgon så att det kanske kan bakas lite, eller fixas lite julgodis! Det är ju bara en vecka till jul!!

7 reaktioner på ”Krispigt, krassligt & konsert

  1. Men så gulligt av dottern med dom vackra tulpanerna, sådant gör en ju verkligen så glad🤍 Tråkigt att vara sjuk, krya på dig och hoppas du mår bättre snart 🤗

    Gilla

  2. Va härligt att sitta ute i det kalla o njuta. Tråkigt att du är positiv på covid men hoppas du tillfrisknar fort. Gulligt av att hon gav dej tulpaner 🌷

    Förlåt för sen kommentar den 17

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s