Skolavslutning, asian fusion & julkalendern

Idag har båda barnen haft skolavslutning och gått på jullov. Det är ju lite annorlunda nu när barnen är större och ingen av dem har någon skolavslutning där vi vuxna är välkomna. För att det skulle kännas lite speciellt så gick vi ut för att käka på stan.

Asiatiskt, eller asian fusion är något som faktiskt funkar för hela familjen vilket är toppen för det är verkligen sååå gott! Extra trevligt också när man får en snygg uppläggning, eftersom man ju faktiskt äter lite med ögonen också 🙂

Efterrätten tog vi dock på hemmaplan medan vi kollade på dagens avsnitt av julkalendern. Jag är verkligen så glad över att hela familjen har kollat på nästan alla avsnitt tillsammans. Barnen och jag har alltid haft som tradition att titta på julkalendern medan de åt frukost. Men nu, när de går på olika skolor, har olika tider och lämnar hemmet olika tider på morgonen så funkade inte den traditionen längre. Trodde aldrig att de båda skulle vilja titta men så har det faktiskt blivit när vi har kollat på kvällen. Till och med J har kollat i år så det har varit extra mysigt.

Nu laddar båda barnen för att vara uppe länge ikväll och sedan ha en skön sovmorgon imorgon. Vi vuxna ska ställa klockan en dag till 🙂

3 reaktioner på ”Skolavslutning, asian fusion & julkalendern

 1. Så härligt för barnen att det är jullov nu. Det låter jättemysigt att hela familjen ser på julkalendern tillsammans.
  Asian Fusion ser väldigt gott ut, men jag får erkänna att det är något som jag aldrig har ätit😊

  Gilla

 2. Så mysigt att titta på julkalendern tillsammans. Har inte sett den på flera år, är den bra? 🙂 idag ska min son ha avslutning och det får föräldrarna inte heller vara med på trots han bara går i förskoleklass. Tråkigt att man tagit bort alla avslutningar och Luciatåg.

  Gilla

 3. Tänkte titta på den, och ett avsnitt blev det. Varför vet jag inte egentligen. Mysigt att gå ut och äta och fira in lovet lite. själv jobbar jag båda helgerna och mellandagarna.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s