Skidåkning, supermotiverad & snöbollskrig

När vi åkte upp till fjällen hade jag inte riktigt bestämt mig om jag skulle åka några skidor. Det var inte helt uppenbart. De senaste åren har jag inte tyckt att det känts speciellt kul och jag har blivit mer rädd. Åkte inte alls sist. Men i år bestämde jag mig för att iaf testa. Det gjorde nog sitt också att jag inte är ensam om att känna så här för skidåkning denna omgången 🙂


Så på något ostadiga ben och kanske inte supermotiverad ställde jag mig på skidorna i morse och efter första åket gick det över förväntan. Jag tycker inte att det är jättekul och kommer bara att fortsätta åka så länge det känns bra och vädret är ok. Idag slutade jag åka när jag fortfarande hade en positiv känsla i kroppen.

Oavsett om man åker skidor eller inte så är det otrolig mysigt att hänga i fjällen. Vi dricker varm choklad, spelar sällskapsspel och leker i snön. Och med leker menar jag att J kastar snöbollar i nacken på mig och jag blir arg 🙂 Eller att grabbarna har snöbollskrig med varandra!

Han är så rolig min man! 🙂

Idag hamnade vi lite snett när det gäller lunch och middag så vi skippade fläskfilén och satsade på grillad korv till middag. så kan det gå ibland 🙂 Alla var nöjda med det och nu är det dags för musikquiz här!

6 reaktioner på ”Skidåkning, supermotiverad & snöbollskrig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s