Julgran, pynt & fejk

2022 var alltså året vi tog steget till konstgran. Jag har alltid tidigare känt mig negativt inställd till plastgranar men har varit tvungen att erkänna att de blivit ganska fina de senaste åren.

Så i år, med nytt boende & med mindre plats för en gran, blev det en liten konstgran.

Vi är jättenöjda med vår lilla gran. Nästa år kommer jag att ha lite mer pynt i bara 🙂

Har ni någon gran? Riktig eller konstvarianten?

Nu får granen står kvar ett litet tag till, annars brukar jag alltid vilja ta bort den till nyår. Vill börja det nya året cleant. Men med tanke på att vi fortfarande har lite dåligt med belysning så är det mysigt att något lyser lite i vårt lilla vardagsrum 🙂

5 reaktioner på ”Julgran, pynt & fejk

  1. Min man är en riktig Grinch. Då vi flyttade ihop vägrade han riktigt gran, men fick tjatat till mig en fejk. Är fortfarande dubbel då riktig är så mycket finare.

    Gilla

  2. tycker den var fin jag.. vi har också alltid haft plastgran men inte i år då det var en vägghängd gran i tyg med barnmotiv..till nästa år ska vi nog skaffa en vägghängd gran från ikea också som man kan pynta själv.. Har en bild på årets gran i tidigare inlägg på min blogg

    Gilla

  3. Haft plastgran i över 10 år då vi flyttade in i en lägenhet på 4:e våningen. För att få lite doft av riktig gran sätter jag in granris i vatten.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s