Busväder, tacksamhet & kuddar

Så igår lämnade vi ett vintrigt Björnrike och tog sikte på Helsingborg igen. Det var ett riktigt busväder att köra i och jag är tacksam att J gärna kör så att jag bara kan sitta bredvid och slappa.


Men trots dåligt väder och väglag så gick det bra och vi landade hemma i hamnen vid 19-snåret efter lite mer än 10 timmar i bilen. Vi körde ett gemensamt uppackningsrace och delade sedan på ett par pizzor innan 3/4 av familjen kollade på film och den fjärde satte sig vid datorn och spelade med kompisar.

Jag är tacksam varje gång jag känner att det är skönt att komma hem. Tänk vad trist om man inte skulle göra det? Jag älskar att resa och jag älskar att hänga på vårt Solsidan tex, men det är ändå något speciellt med att komma hem när man varit borta. Jag tror att jag ändå uppskattar en del av rutinen vi har hemma.


Idag kör jag det stora rensa-ut-julen-racet 🙂 Granen är undanplockad, alla vissna hyacinter är kastade, julpyntet (har inte så mycket juligt pynt, mest vintrigt) är nerpackat & nu står egentligen främst att åka och köpa lite nya blommor på agendan. Insåg också att vi behöver lite kuddar till nya soffan högst upp där vi har en liten myshörna med tv.


Är det bara jag som alltid verkar behöva något nytt när julsakerna plockats undan?
Tycker hyllorna i vardagsrummet känns tomma… Var tvungen att ta fram ett gammalt foto för att se hur jag hade det innan, haha! Och så var det det där med kuddar till soffan, fast den är ju ny så det är inte så konstigt, för där har bara varit kuddar med vintermotiv. Och blommor behövs ju bytas ut ibland 🙂

7 reaktioner på ”Busväder, tacksamhet & kuddar

  1. Det blir väldigt tomt då julsakerna är borta. Vi plockade undan på jobbet idag, och ska ta allt hemma i morgon innan jag börjar igen. Även om det är bra borta så är allt hemma bäst.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s