Strike, schnitzel & supereffektiv

Imorgon är det dags för jobb. Har inte jobbat på… 18 dagar tror jag att det blir när jag räknar efter! Lär ha en del att ta tag i imorgon alltså! 🙂 Det gäller att vara supereffektiv så att jag kommer i fas direkt.


Igår passade familjen på att umgås lite. Som om vi inte gjort det under julledigheten. ha ha! Men det kändes som ett bra avslut på ledigheten att hitta på något tillsammans. Vi bokade bowling och bord på en restaurang här i stan. J har länge tyckt att vi ska prova lite olika restauranger tillsammans alla fyra och sedan ge dem olika rating. Så i lördags började vi med det!

Bowlingen gick helt ok. Jag spelade sjukt ojämnt. Strike ena gången och total miss nästa. Bowla är inget vi brukar göra tillsammans och det är nog främst för att det alltid är någon som blir sur… Så igår kom vi fram till att det kanske är något vi ska hålla oss till att göra en gång om året, haha!


Efter aktiviteten blev det mat och rättare sagt wienerschnitzel. Alla de övriga tre i familjen uppskattar schnitzel och eftersom det finns ett ställe med detta som specialitet testade vi. Tyvärr blev det inget toppbetyg från vår sida, även om det inte var en dålig upplevelse som helhet. Men för mig som inte är så glad i schnitzel från början ändrade inte min inställning om vi säger så.

På tal om mat så har jag faktiskt försökt mig på lite planering för den kommande veckan. Vi har mycket aktiviteter och jag har insett att för att jag själv ska få till någon träning så måste jag börja planera mer. Så idag har jag gjort köttfärslimpa och kalops så att det finns några måltider klara! Det blir också kasslergratäng och korvgryta och jag känner mig riktigt nöjd med planen. Träningsskorna står framme så att jag nästan snubblar på dem och jag kommer säkert att chocka någon på gymmet genom att visa mig där imorgon!

7 reaktioner på ”Strike, schnitzel & supereffektiv

 1. Det var längesedan jag bowlade, är inte så värst bra på det men tycker det är kul!
  Perfekt med planering för veckan, här kommer det också vara fullt upp och då är det så smidigt när man redan vet vad man ska äta.

  Gilla

 2. Jag är precis som du när jag bowlar, strike och rännan om vartannat. Vilken restaurang åt ni på? Jag bor själv i Helsingborg.

  Gilla

  • Vi åt på Edelweiss. Jag hade faktiskt aldrig varit där trots att det ”alltid” funnits. Kul ställe som specialiserat sig och 2 i familjen tyckte att maten var riktigt god.

   Gilla

 3. Va roligt att gå ut och bowla med familjen men tråkigt att måltiden sen inte fick så höga betyg 😕 hoppas att du har haft en bra dag idag och att du har kommit ikapp det som lagts på hög under din ledighet 💕

  Gilla

 4. Bowling är superkul. Jag var tro det eller ej trefaldig mästare på ett av mina gamla jobb. Vi körde årlig bowlingtävling en gång varje år och fick vårt namn på bucklan. Jag måste helt klart gå och bowla snart igen

  Gilla

 5. Duktig du är som har börjat planera maten. Jag är inte så duktig på det och det kunde förbettras, men idag har jag varit och tränat. Känns så skönt. Åkte träningsskorna på?

  Gilla

 6. Träning, varför ska det vara så svårt att komma igång. Bra jobbat med planering, middagar och låta skorna stå synliga.
  Har börjat med att ha koll på maten i alla fall, ha, ha.
  Bowling vet jag inte ens när vi spelade sist. Har mest blivit shuffelboard. Men det är ju ganska kul
  Kul idé med testa olika restauranger och ge dem rating.
  Kram Kajsa
  https://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s