Revben, minnesljus & Otto

Ja, nu var det en vecka sedan jag skrev och jag vet inte vad som hände. Det har varit en fullspäckad första vecka efter julledigheten.

J råkade skada revbenet/n i söndags så han har varit lite begränsad. Jag har faktiskt tagit mig till gymmet tre gånger i veckan, helt enligt plan, så det känns bra. Vi har haft elektriker hemma som äntligen fixat så att vi nu har belysning överallt. Det blev en spontanmiddag med vänner i onsdags & i torsdags var det urnsättning för svärfar med efterföljande middag med familjen. Och igår var vi på bio och kollade på den nya ”A man called Otto”, så jo. jag fattar egentligen vad som hände 🙂


När det kommer till filmen A man called Otto” hade jag inga speciella förväntningar. Har läst boken (som är väldigt bra!) som ligger bakom filmen och har sett ”En man som heter Ove” som är den svenska förlagan (vilken också är väldigt bra!). Tänkte att det är ju Tom Hanks så det borde vara bra. Och det var det! 3 av oss 4 i familjen fick torka tårar och då var ju inte handlingen överraskande eftersom vi alla redan sett den svenska varianten. Det var en rörande film på många sätt. Med både skratt och tårar.


Ikväll blev det hummer till middag och tv-häng efter att vi varit utspridda under dagen. Eller ja, tv-häng för mig och J 🙂 De andra har pysslat med sitt på olika håll och det är väl bara att vänja sig när man snart har en 17-åring och en 12-åring. Lika galet som vanligt när det börjar närma sig födelsedagar. Hur kan jag ha barn som är så stora!?!

Ja men hörrni, det här blev ju ett spretigt inlägg efter en intensiv vecka. En vecka som ska avslutas med lite avslappning och förhoppningsvis nya planer för den kommande veckan. Vill ju skapa en bra rutin med matplaner och träning.

9 reaktioner på ”Revben, minnesljus & Otto

 1. Låter som en bra vecka! Jag såg intervjuer med Tom Hanks i helgen just ang filmen. Jag gillar Tom Hanks och vill hemskt gärna se filmen efter hört hur han tänker kring rollen som Otto.
  Hummern så otroligt god ut!
  Kram

  Gilla

 2. Du har verkligen fullt upp hela tiden. Kommer träna ca 4 gånger i veckan den närmsta tiden och känner att jag inte kommer hinna med så mycket mer. Nu ser man hur fullt det är på gymmen. Det är väl alla nyårslöften 🙂

  Gilla

 3. Jag kan förstå att det inte har blivit något bloggskrivande under veckan😅 Jag skulle gärna vilja se A man called Otto, för jag tyckte om en man som heter Ove.
  Så gott med hummer till middag!😄

  Gilla

 4. Barn som är stora …jo, jag tackar. Ska börja planera min dotters 30 års kalas. Och till sommaren får storasyster barn Nr två, så man blir bonusmormor igen. Sambo s dotter gifter sig och jag får vara med på dekorationsbiten, gå på bröllopsmässa och vara toast madame….Det kallar jag galet!!
  Hummer till middag….när är jag bjuden??
  Kram Kajsa
  https://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s