Massage, match & mumsig mat

I julklapp fick jag en spavistelse på Ystad Saltsjöbad av & tillsammans med J. I söndags åkte vi för ett dygns avslappning, massage och god mat.

Eftersom J hade oturen att skada (ett) revben(en) förra veckan så hade jag turen att få två massagetider under ett dygn – vilket var en grym lyx! Under tiden maxade J tiden i bastun så det var en win win för oss båda, haha. Fast kanske ändå mest för mig. Han har ju trots allt ont i revbenen..


Inledde besöket med en superfräsch liten nudelsallad till lunch och varje gång jag äter den typen av mat bestämmer jag mig för att jag ska laga mer av den varan. Meeen, sen blir det inte så ändå… Why? Borde googla och planera in minst ett asiatiskt recept i veckan!

På tal om mat så har vi aldrig blivit missnöjda på YSB. Det är alltid fantastiskt god mat! J och jag är både lika och totalt olika när det kommer till mat & valde inte alls samma rätter 🙂 Den ångade rödingen med beurre blanc & fänkål var supergod! Slurp! Vill typ laga det i helgen! Men det blir något helt annat denna helgen då det är dags för årets första Världsmiddag!


Efter middagen på kvällen blev det spontant en pingismatch. Med klackar 🙂 Men det gick finfint ändå, haha! Och eftersom det inte var min man som vann ville han ha revansch med Shuffleboard, där det tyvärr (för honom) gick likadant.


Det är ljuvligt att tillbringa ett dygn på spa. Både J och jag är bra på att slappna av när vi kommer innanför dörrarna till YSB. Tyvärr var det väldigt blåsigt och stormigt ute, så det blev ingen promenad längs den annars så fina stranden. Men eftersom jag uppskattar inredningen i New England-stil så är det mysigt inne också. Och så värdefullt att få tid tillsammans och bara prata en massa. Göra framtidsplaner & prata vardagspussel 🙂


Och givetvis blev det Eggs Benedict till frukost 😀 Det är ett måste på YSB!
Mycket mat alltså! Men också mycket avslappning & tid med min man!

10 reaktioner på ”Massage, match & mumsig mat

 1. Jag älskar YSB och Ystad. Tyvärr var det alldeles för längesen jag var där.
  Stranden i Ystad är fantastisk.
  Kram

  Gilla

  • Älskar att strosa runt i Ystad och fota alla fina små hus och gator! Och stranden är ljuvlig med sina små badhytter! Men som sagt, det var inget utomhusväder alls denna gången.

   Gilla

 2. Åh låter ju helt underbart att komma iväg ett dygn på spa! Perfekt för dig att få två massagetider även om det är lite synd om J som har ont i revbenen. Alltså den där maten ser ju så himla god ut, borde också försöka få in lite mer asiatiskt i menyn här hemma.

  Gilla

 3. Men vilket dygn du fick. Så härligt, Att åka på SPA är verkligen vardagslyx. Nu har jag ju fördelen att jag kan gå på ”spa” varenda dag om jag vill i och med mitt gymkort.

  Gilla

 4. YSB är fantastiskt mysigt. Även mysigt att ta deras dagsspa också. Nu var det längesedan men jag kommer ihåg att deras scamble eggs var och är de godaste jag ätit.
  Är Gökungen bra? Ligger i min att läsa hög.
  Kram Kajsa
  https://Bland Kastruller och Vinglas.se

  Gilla

 5. Men guuud så mysigt! Å så gott det ser ut 🙂

  Det är konstigt, jag kan inte öppna din blogg på datorn utan måste göra det u mobilen – medan jag måste ha datorn för att kunna kommentera på många andra bloggar… så frustrerade!

  Gilla

 6. Underbart med spa dag! Jag önskade att jag bodde närmre så jag också kan besöka stället. Hört mycket bra saker. Såg att du även hade med dig en bok 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s