Just nu


Just nu: råkade jag visst dra igång rengöring av ena ugnen. Det är en sån där som både är ugn och mikro och nu hade det värmts fisk och luktade inte hallon… Nu luktar det såpa i huset iaf 🙂

Lite tidigare
: var jag på aw med mina tjejer i Torsdagsklubben. Inte bästa restaurangvalet ikväll. Eller trevligt ställe, men maten var inte så god. Små portioner och ganska dyrt också så dit går vi inte fler gånger.

Innan:
 fick jag hämta hem R från skolan med ont i halsen. Håller tummarna att det inte blir något mer av det, det har iaf inte blivit värre och han har ätit med god aptit.

Imorse: överraskade jag både barn och kollegor med nybakade frukostbullar. Kalljästa bullar som jag rörde ihop igår och ställde i kylen.

Annars:
 har jag hunnit med att färga håret idag.

Strax:
 ska jag krypa ner och fortsätta läsa Läckbergs senaste i Fjällbackaserien. Läste otroligt lite böcker under förra året (lyssnade dock på desto fler) & har bestämt mig för att detta ska bli ett bättre läsår.

Fast först: ska jag torka ur ugnen och sätta en maskin tvätt på timer så att den är klar imorgon bitti 🙂 Blev så effektiv plötsligt, haha!

4 reaktioner på ”Just nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s