5 on friday – helgen

Så var det fredag igen! Nice! I like! Bästa dagen liksom 🙂
J är i Italien och åker skidor och i em åker kidsen och jag till vårt älskade Solsidan för en myshelg. R ska ha två kompisar med sig så det kanske blir lite röj också, men i myskäder, haha!

5 saker jag planerar att göra i helgen:

Läsa

Flera böcker är nerpackade och jag hoppas att jag verkligen sätter mig i min fåtölj och låter tiden gå medan jag vänder blad efter blad. Den fyrbenta fluffiga är också väldigt glad för den blåa fåtöljen så jag inser att vi kanske måste dela på platsen, men det gör jag så gärna!

Gå i skogen

Det är en knepig tid nu när det kommer till promenader med den fyrbenta fluffiga. Flyttade ju i april så det är första vintern i vårt nya boende. I ett område där det fortfarande byggs och anläggs. Dvs det är inte superkul att gå just i våra kvarter. En sån runda om dagen tycker jag är ok men inte mer. Åker gärna iväg innan jobbet och går någon annanstans, men det är ju fortfarande väldigt mörkt vid halv åtta!!! Vågar inte gå i några skogsdungar eller oupplysta områden. Samma sak är det för kvällsrundan och jag känner mig lite begränsad.

Därför ska det bli helt ljuvligt att ta långa skogspromenader den här helgen! Det blir dock ingen runda innan det ljusnat och kvällsrundan blir lite tidigare – för där ute i skogen är det verkligen kolsvart, haha! Men jag ska njuta av promenaderna dagtid och gå extra långt, så att den fyrbenta fluffiga sedan lägger sig till ro bredvid mig i den där blåa fåtöljen 🙂

Hänga med ungdomarna

R ska ha med sig 2 kompisar så det blir totalt 4 kids den här helgen. En 16-åring (soon to be 17) och tre 11-åringar. Gissar att det blir livat. Ska tvinga dem att hänga med den här morsan lite också 🙂 Spela dålig musik och låta dem hacka grönsaker till tacos och kanske spöa dem i något sällskapsspel 🙂 Bli spöad i basket och kanske få dem att kolla på Talang med mig…

Popcorn

J & jag har haft en liten utmaning att inte äta snacks eller godis i januari. Men nu är han i Italien och åker skidor & jag gissar att det slinker ner en eller annan öl 🙂 Så nu ska jag äta popcorn! Kolhydrater som kolhydrater liksom, haha!

Plöja serie

Planerar också att plöja någon serie. Bädda ner mig i min sköna säng och beta av några avsnitt ur någon serie. Har flera serier med nya säsonger att välja mellan och jag har också tänkt börja om med the Crown som jag bara sett några avsnitt av för läääänge sedan.

Hur ser dina planer för helgen ut?
Kanske ska du jobba? Festa? Sova? Gå på kalas? Ha kalas? Äta ute? Berätta gärna!

3 reaktioner på ”5 on friday – helgen

  1. Vilken härlig helg du har framför dig. Är inte heller helt bekväm med att gå ut i mörkret. Har aldrig känt så tidigare. Det blir en barnbarnshelg den här helgen. Lite kalas och Disney on ice.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s