Solsidan, solnedgång & stim

Igår kom vi fram till stugan precis innan det blev mörkt. Det var en fantastisk solnedgång som mötte oss över havet och liksom välkomnade oss genom träden.


Som vanligt känner jag ett lugn så fort vi tömt bilen och packat upp maten. Grabbarna (R & hans två kompisar) började direkt med utomhusaktiviteter och höll igång hela kvällen. Efter tacos kollade alla på Talang och sedan var det full fart igen 🙂 Jag tyckte kanske inte att pingis var en lämplig aktivitet klockan 22, utan att de borde varva ner lite. Men det var jag nog ensam om att tycka, ha ha! De var lite som små barn som inte vill vara stilla för att de är rädda att känna att de är trötta!


Planerade att lägga mig i sängen och blogga lite, men något var knas så wifi:et funkade inte i sovrummet. Ganska bra ändå, för då blev det att jag läste istället. Precis som jag egentligen planerat 🙂

Övervägde att sova med gardinerna fråndragna, för det är fantastiskt härligt att se månen på natten, eller vakna upp till gryningsljuset, men ville inte riskera att vakna för tidigt. Med facit i hand hade jag nog kunnat ha de där gardinerna fråndragna…

To be continued… 🙂

2 reaktioner på ”Solsidan, solnedgång & stim

  1. Jag kan förstå att du känner ett lugn när du kommer till lantstället, för det ser ut att ha ett fantastiskt läge. Jag skulle nog gärna sova med fråntagna gardiner där, men vill inte heller vakna för tidigt av ljuset på morgonen😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s